MAC Lipstick | FAUX

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mac Faux is een hele populaire lipstick, en stond een hele tijd op mijn wishlist doordat hij iedere keer weer uitverkocht was. Nu de hype weer een beetje over gewaaid is, is hij weer volop te koop. Eind februari tot begin maart had MAC een kortingsactie en daar MOEST ik gebruik van maken, je kreeg namelijk 20% korting bij aankoop van twee lipsticks of meer. Ik heb twee kleuren besteld waarvan Faux er één van is en vandaag laat ik hem dol graag aan jullie zien.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Over MAC Faux: 
De Mac lipsticks kennen verschillende soorten finisches. Faux heeft een satin finish, dat wil zeggen dat de lipstick veel pigmentatie afgeeft en dat hij de lippen een beetje verzorging bied tijdens het aanbrengen en het dragen van de lipstick en geeft een semi-matte finish.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

MAC Faux vind ik er in de huls nogal bruin uitzien, maar zodra ik hem swatch op mijn arm is de bruine kleur omgetoverd in een bruinige taupe kleur met een oudroze ondertoon. Ik vind MAC Faux een hele draagbare lipstick die je bij veel verschillende gelegenheden kunt dragen. Het is een subtiele kleur die denk ik bij iedereen wel mooi staat. Wel zal de kleur bij iedereen net even anders uitpakken op je lippen wat bepaald wordt welke ondertoon je hebt. Bij de ene zal hij er wat meer taupe eruit zien, en bij de ander zal hij misschien meer naar paars of roze neigen. 

Mac Fuax komt heel erg in de buurt van mijn eigen lip kleur. De lipstick is goed gepigmenteerd waardoor je aan twee laagjes lipstick al voldoende dekking hebt. De lipstick voelt heel romig aan tijdens het aanbrengen, wat fijn aanvoelt op mijn lippen. Het aanbrengen van deze lipstick gaat hierdoor heel makkelijk omdat hij soepel over de lippen glijd. Wanneer je de lipstick aanbrengt is de lipstick semi-glanzend maar al snel droogt de kleur op en hou je een net niet matte finish over.

P3110221.jpg

Conclusie:
MAC Faux is een lipstick waar ik erg blij mee ben, ik ga deze zeker nog vaak dragen. Niet zo gek dat dit één van de populairste lipsticks is van MAC. MAC Faux is een prachtige nude lipstick die bij elke gelegenheid en makeup-look past.Zo’n lipstick als deze hoort gewoon in je make-up stash thuis. Mac Faux  blijft 4 uur lang zitten. Deze lipstick heeft zeker een plekje in mijn hart veroverd. De lipsticks van MAC kosten €19,50 en zijn onder andere te koop bij Douglas en MAC store.

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

14 reacties op ‘MAC Lipstick | FAUX

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s