Beauty | Action Facial SHEET MASK

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHet is weer tijd voor een nieuw gezichtsmasker! Dit keer ben ik samen met mijn moeder de verschillende gezichtsmaskers van de action gaan testen. In mijn shoplog konden jullie al zien dat ik 6 verschillende gezichtsmaskers mee nam, die ik samen met mijn moeder uitgebreid getest heb!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMisschien heb je ze al eerder voorbij zien komen op social media. Maar dit zijn 6 verschillende gezichtsmaskers van de Action. Ik vond de verpakkingen er zo leuk uit zien. En ook was ik benieuwd naar de werking van een Sheet Mask. Ik zal jullie eerlijk bekennen dat ik dit nog nooit getest had! Ik heb echt van alles gehad, modder, klei, peel- off maar nog geen Sheet Mask. Dit was dus een extra reden voor mij om ze mee te nemen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIk vind de verpakkingen er zo leuk en vrolijk uit zien, ik word hier echt blij van. Er zijn 6 verschillende soorten maskers met ieder hun eigen werking. Hier is de verpakking van het masker ook op aangepast. Je kunt de verschillende producten zien;
– Blueberries & Yoghurt 
– Wild rose & stabilized vitamines
– Pomegranate & Hyaluronic acid
– Wine & Retinol derivative 
– Almond oil & Vitamine E
– Avocado & collagen 

Zoals we weten moet je je gezicht eerst grondig wassen, en breng je het masker aan op een school gezicht. Nadat je je gezicht gewassen heb, haal je het masker uit de verpakking en breng je hem aan op je gezicht. 

het masker voelt als een hele natte dunne lap stof, en is behoorlijk koud haha. volgens de verpakking moet je het masker tussen de 20 en 30 minuten ophouden en kun je daarna je gezicht schoon spoelen. Het masker vouwt goed uit en je kunt het makkelijk aanbrengen op je gezicht. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMening van mijn moeder:
Nadat ik het masker had aangebracht ben ik lekker op de bank gaan zitten en heb ik een filmpje aangezet. Na een tijdje begon het onder het masker op sommige plekjes een beetje te tintelen. Omdat het masker behoorlijk nat is, denk ik dat je er beter bij kan gaan liggen. (dit deed ik niet). Na een tijdje begon hij een beetje te druipen en hij zakte langzaam naar beneden toe. Na een klein half uurtje heb ik het masker verwijderd en mijn gezicht even gewassen. Mijn gezicht voelde heelrijk zacht aan. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Mijn eigen mening:
Ik vind het persoonlijk geen fijn masker, ik vond de ooggaten wat aan de kleine kant, het masker was erg nat en het flapje bij de neus heb ik niet goed omgevouwen (maar dat is me eigen fout haha). Ik vond het vooral erg vervelend dat het masker zo nat was, daardoor voelde het gewoon niet fijn voor mij. Wel werd mijn huid heerlijk zacht en voelde ook zeker gevoed aan. Ik vind dat het masker wel zijn werking doen, ik heb zelf een droge huid en kan daarom soms wat gevoelig reageren op bepaalde producten maar dat heb ik met deze maskers niet. Mijn huid voelde na een kwartier zacht en gevoed aan. 

De Facial Sheet Mask kost € 0,55 cent per stuk en is te verkrijgen in verschillende Action filialen. Het masker doet dus wel zijn werking maar wij vinden hem persoonlijk niet heel erg prettig. Ik ben heel benieuwd of jij deze maskers al geprobeerd heb en wat jij er van vind?! 

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

 

 

 

 

Advertenties

3 reacties op ‘Beauty | Action Facial SHEET MASK

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s