Meest gedragen lipsticks

Lip producten vind ik een van de leukste make-up producten samen met oogschaduw. Ja, tuurlijk blush en eyeliner is ook leuk, maar lipstick heeft net ietsje meer mijn hart veroverd. Ik kan genieten van het afwisselen van kleurtjes en de ene dag gaan voor een gloss en de andere dag weer voor een matte lipstick. Mijn voorkeur gaat over het algemeen naar satin lipstick, maar ik zo nu en dan doe ik ook graag iets anders.

Vandaag som ik voor jullie mijn favorieten lipsticks op! Er zijn 3 kleurtjes die ik echt verreweg het meeste draag en bijna standaard in mijn tas zitten. 3 kleurtjes waar ik altijd wel blij van word.


MAC LIPSTICK | GIDDY
Dit was destijds mijn eerste MAC lipstick (inmiddels is de collectie al behoorlijk uitgebreid, oeps) en ik ben er nog steeds heel blij mee. Giddy is een prachtige licht roze kleur. Het is een Lustre Lipstick dit houdt in dat hij een dunne tot medium kleurdekking geeft met een semi glanzende finish. Sowieso ben ik een groot MAC lipstick fan, die kwaliteit is echt ge-wel-dig. REVIEW

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

HEMA LIPSTICK | MOISTURIDING 11
Een echte budget lipstick die ook niet in mijn Stash kan ontbreken. Deze lipstick heeft een mooie pigmentatie en verzorgd mijn lippen ook nog eens! Hij voelt erg soepel aan, en ik kan hem heel makkelijk aanbrengen op mijn lippen. Vooral voor de prijs kun je dit schatje niet laten liggen. REVIEW

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMAC LIPSTICK | FAUX
MAC Faux is de welbekende Kylie Jenner kleur. nog niet zo heel lang geleden schreef ik over deze prachtige lipstick en inmiddels heb ik hem ook heel vaak bij me. De kleur is perfect voor alledaags, blijft lang zitten en smeert ook heerlijk uit. REVIEW

Dit zijn mijn 3 favoriete kleurtjes van dit moment, wat vind jij va deze lipsticks?

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

 

Advertenties

9 reacties op ‘Meest gedragen lipsticks

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s