Beauty | Sanfilippo Wing it! Eyeliner

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEen stempel om je wing te maken, what?! Dit is een super uitvinding!
Ik ben een super slechte eyeliner zetter, op de een of andere manier lukt het me nooit om een perfecte wing te krijgen. Toen ik de Sanfilippo Wing it! Eyeliner op beauty88 tegen kwam werd ik heel erg enthousiast en heb hem gelijk in het winkelmandje gegooid, is maar goed ook want hij was vrijwel direct erna uitverkocht. Dit klinkt echt als een ideale uitvinding voor mensen zoals ik die moeite hebben met het maken van een wing, maar zou hij ook echt werken? Vandaag test ik het uit!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIk kwam de Sanfilippo Wing it! Eyeliner tegen via Facebook, en nam direct een kijkje. Ik ben nou eenmaal iemand die niet zo goed is in het zetten van een wing, ik denk ook niet dat ik dat ooit ga worden. Hierom maakte dit product mij extra nieuwsgierig. Ik had er ook nog nooit van gehoord dus het is helemaal een nieuw product voor mij. Er zijn twee verschillende varianten verkrijgbaar een dikke en een dunne stempel. Zelf heb ik gekozen voor een dunne stempel omdat ik dit toch wat ‘veiliger’ vind. Ik kon niet zien hoe dik de dikke variant is en dat vond ik toch niet zo heel prettig. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe verpakking is vrij simpel maar ziet er toch leuk uit vind ik. De eyeliner zit in een zwart langwerpig doosje met rosé-gold tekst erop en een kleine gebruiksaanwijzing. De gebruiksaanwijzing is in drie plaatjes uitgebeeld en ziet er naar mijn mening erg duidelijk uit. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAZodra je het doosje opent krijg je een dikke stift, met dezelfde tekst als op de verpakking. Je kunt de stift aan twee kanten openen en dan zie je aan de rechterkant de stempel. De stempel ziet eruit als een klein driehoekje. Het ziet er vrij simpel uit eigenlijk. Als je de dop van de linkerkant er af haalt zie je de stift dit is een lange punt, wat van behoorlijk dik naar een scherpe punt loopt. Ik ben benieuwd of het werkt, tijd om te testen!


WOOW omg, dit is echt super! De wing is me in èèn keer prefect gelukt. Oké ik moet wel toegeven dit is misschien ook wel even wennen, want je moet wel op de juiste plek stempelen. Anders zit je wing op de verkeerde plek en dan lijkt het nog nergens op. De stift zelf vind ik wel iets aan de harde kant, misschien komt dat omdat ik dit niet gewend ben normaal gesproken als ik eyeliner draag gebruik ik de Beauty |Lancôme Grandioze Liner. Maar kijk hoe mooi hij is gelukt! Dit is echt een toffe uitvinding.


De Sanfilippo Wing it! Eyeliner heeft een mooie zwarte kleur en droogt snel op. Dit vind ik persoonlijk heel erg fijn want als ik een ‘hele natte’ eyeliner gebruik zijn opeens heel mijn ogen zwart. De vorm van de eyeliner is gewoon net als een kleurstift en houdt dus prettig in de hand. Ik vind hem makkelijk in gebruik en de zwarte kleur is een pluspunt. De dunne variant is trouwens dik genoeg voor mij ik denk niet dat ik de dikke variant mooi had gevonden bij mijn ogen. De Sanfilippo Wing it! Eyeliner kocht ik bij beauty88 voor € 9,99.

Kun jij een mooie wing maken, of denk je dat dit misschien ook wel een goed product is voor jou?  Ik zou het leuk vinden als je een reactie achter laat!

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

4 reacties op ‘Beauty | Sanfilippo Wing it! Eyeliner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s