Swatch | Pink Gellac – Army Green

OLYMPUS DIGITAL CAMERAPink Gellac is al heel lang mijn favoriete merk als het aan komt op gellak. Ik ben gek op gellak, het blijft langer zitten en mijn nagels worden sterker waardoor ze langer groeien. Helaas kan ik niet altijd gellak op hebben vanwege mijn baan in de zorg, maar als het even kan lak ik gelijk mijn nagels met één van de prachtige kleuren die ik in mijn collectie heb van Pink Gellac. Vandaag laat ik met heel veel liefde de kleur Army Green zien.

Army Green is één van de 5 kleuren uit de groene gellak collectie, Pink Gellac heeft maar liefst 5 groene tinten in het assortiment, en ik moet je heel eerlijk bekennen ik was al een hele lange tijd nieuwsgierig naar deze kleur. Normaal gesproken draag ik graag lichte en vooral kleurrijke kleurtjes op mijn nagels, maar in de winter periode draag ik maar al te graag donkere kleuren. Oftewel ik moest Army Green ook aan mijn collectie toevoegen en als het dan toch 3 +1 gratis is, heb ik meteen drie andere kleuren uit de candy couture collectie besteld, Maar die zie je binnenkort, nu weer verder met Army Green. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMocht je nog niet bekend zijn met Pink Gellac, wat denk ik niet het geval, Pink Gellac is het nummer één gel polish merk van Europa. Heel veel merken zeggen tegenwoordig dat ze gel nagellak verkopen, maar het is pas echt gel nagellak als je het moet uitharden onder een LED- of UV lamp. Je brengt de Pink Gellac als volgt aan:

  1. Ruw je nagel licht op, duw je nagelriemen terug en reinig je nagel met Pink Cleaner.
  2.  Breng de Pink Base2 nagellak dun aan en droog deze 15 seconden onder de LED lamp.
  3.  Breng je kleur dun aan en droog deze 60 seconden onder de LED lamp.  Herhaal deze stap 2-3 keer tot je een egale dekking hebt.
  4.  Breng de Pink Shine dun aan en droog deze 60 seconden onder de LED lamp.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJe nagels kunnen er nu twee weken tegen aan! De kleur Army Green dekt met twee laagjes al en heeft een prachtige groene kleur, hij is niet vel groen en daarom geschikt voor een heleboel gelegenheden. Ik heb hem zelf afgewerkt met een matte top coat en op mijn ringvinger heb ik de Silver Foil Effect aangebracht voor dat ene beetje extra.   

De gel nagellak van Pink Gellac blijft ook echt twee weken zitten (als ik niet hoef te werken), en op mijn tenen zelfs nog langer! Je nagels groeien gewoon door, het is de ideale oplossing voor mensen die niet om de dag een ander kleurtje op hun nagels willen.

Pink Gellac Army Green is te koop op de website van Pink Gellac en kost op dit moment
€ 12,99 ipv 14,95 ook heeft Pink Gellac op dit moment nog een actie lopen, de 4e kleur is gratis en krijg je een cadeau!

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

 

Advertenties

5 reacties op ‘Swatch | Pink Gellac – Army Green

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s