Beauty | Hair Remover pads

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERAIn mijn Actionshoplog konden jullie de producten zien die ik toen gekocht had, daar was de hair remover pads er één van en hier was ik maar ook een hoop van jullie erg nieuwsgierig naar! Ik kreeg hier veel vraag naar en kon niet wachten om ze te testen, ben jij benieuwd of deze pads werken ? Lees dan gauw met mij mee!

Voor de gene die het misschien nog niet kennen, de haarverwijderingspads kan je gebruiken om pijnloos lichaamshaar te verwijderen. Je kunt de pads gebruiken voor benen, armen, bovenlip en bikinilijn. De pads hebben een speciale korrelachtige oppervlak waardoor je met een draaiende beweging makkelijk haartjes kan verwijderen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De haarverwijderingspads zitten in een hele simpele verpakking, er zit namelijk gewoon hardplastic omheen. Je knipt de verpakking dus kappot om de pads eruit te kunnen halen. In het plastic zit niet alleen een applicator en de pads maar ook nog een stukje karton, hierop staat de naam van het product en op de achterkant staan nog een kleine gebruiksaanwijzing. In de verpakking krijg je 1 applicator en 3 haarverwijderingspads, je krijgt er dus nog 2 extra pads bij. 

NL – Haarverwijderingspads
Verwijder pijnloos uw lichaamshaar met deze speciale haarverwijderingspads. Door het speciale korrelachtige oppervlak verwijdert u moeiteloos met een draaiende beweging uw haren en dode huidcellen. Bestemd voor de benen, armen, bovenlip en bikinilijn. Eenvoudig in gebruik.
1. Maak de huid schoon en droog voor gebruik.

2. Verwijder de beschermstrook aan de achterzijde en plak de pad exact in het midden van de applicator.
3. Leg de pad op uw huid, maak een paar snelle draaiende bewegingen linksom en daarna rechtsom. Let op: draai zonder kracht te zetten, waarbij de haartjes nog tussen uw huid en de pad kunnen bewegen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

P2270221.jpgDit klinkt erg simpel tijd om te testen!
Nadat ik mijn benen gewassen heb ben ik op de grond gaan zitten, ik vind dit makkelijk werken. Ik leg altijd een handdoekje op de grond in de badkamer zodat de losse haartjes eventueel op de handdoek vallen i.p.v de grond, en ik zit dan niet zo op de koude vloer in de badkamer. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAEuhm.. doe ik het wel goed? Want het werkt helemaal niet en mijn been slaat helemaal wit uit. Heel jammer ik heb op verschillende manieren de pad over mijn been gehaald, linksom draaien, rechtsom draaien, van beneden naar boven en van boven naar beneden vegen, ik heb zelfs iets harder gedrukt maar het werkt erg slecht. Er komen wel een paar kleine haartjes van af maar lang niet al mijn been haar, en dat is natuurlijk wel wat ik wil. Ik vind het jammer maar deze haarverwijderingspads werken niet bij mij, het is een hele handige en makkelijke manier om je haartjes te verwijderen maar niet geschikt voor mij.
Nu kan je eigenlijk voor € 0,89 cent ook niet heel erg veel verwachten, maar het leek me leuk als het zou werken.

Het is een leuk idee maar werkt jammer genoeg er slecht, heb jij ervaring met haarverwijderingspads? Ik ben benieuwd naar jou mening of jij ook deze of misschien iets soortgelijks heb gebruikt en wat je ervan vind.

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

 

 

 

Advertenties

9 reacties op ‘Beauty | Hair Remover pads

  1. Ik heb een 2 jaar geleden de ‘orginele’ versie van deze pads mogen testen op de Beauty Beurs. Deze werkte toen heel goed op mijn armen en heb een setje meegenomen. Het is al een tijdje op, maar werkte op mijn stugge been haren ook minder dan op mijn armen of gezicht en vond het niet de moeite waard nieuwe te bestellen. Laatst kwam ik deze ook tegen bij de Action en ik dacht laat ik het eens proberen. Nou deze werken inderdaad nog slechter. Dat je huid wit uitslaat is omdat het ook dode huidcellen meepakt. Ik scrubte daarom van te voren ook altijd even.

    Liked by 1 persoon

  2. Het werkt bij mij op zich wel maar scheren is veel sneller en effectiever. Maar goed voor die 89 cent was het te proberen. Op mijn bovenlip werkte het wel maar brandde het nog de halve dag.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s