Mijn Favorieten van Februari

Ook de maand februari is voorbij gevlogen! deze korte maand was voor mij een drukke periode met veel leuke activiteiten, zo heb ik nu echt het gevoel dat school begonnen is en heb ik het erg druk gehad met bloggen, sporten en natuurlijk mijn werk. Vorige maand liet ik 5 beauty favorieten zien en deze maand heb ik ook weer verschillende favorieten die ik graag met jullie wil delen.

De maand februari is maar kort en ik weet niet waarom maar misschien heb ik daarom ook maar 4 favoriete uitgekozen. Deze producten heb ik heel erg veel gebruikt en vind ze echt ontzettend fijn!

Ikea | Geur kaars
Catrice | Liquid Camouflage High Coverage Concealer 
Catrice | Glam & Doll False Lashes Mascara 
My Jewellery | Limited horloge
(Batiste dark & brunette droogshampoo)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIkea | Omtalad geur kaars
Ik ben dol op geur kaarsen, ik vind het een leuke sfeer mee brengen en het ruikt zo ongelooflijk lekker! Zelf heb ik heel veel verschillende geuren gehad van ‘zeep’ tot fruitige bessen of een bloemen geur. Ik vind denk ik bijna alle geur kaarsen wel lekker ruiken. Maar op dit moment is de rode bessen kaars van Ikea toch wel mijn favoriet. Zodra ik mijn kamer in stap zet ik de kaars aan en binnen no time ruikt mijn kamertje heerlijk. Ook heeft hij nog eens een leuke kleur wat je door de glazen pot heen kan zien!

OLYMPUS DIGITAL CAMERACatrice | Liquid Camouflage High Coverage Concealer
ik denk dat iedere beautylover hem wel kent, de populaire concealer van Catrice. Naast de foundation heeft dit budget merk ook een concealer uitgebracht, en dit vind ik echt de aller best concealer die ik tot nu toe geprobeerd heb! Hij denkt echt ontzettend fijn en de kleur match super goed bij mijn huid. Ik heb er niks anders op te zeggen dan dat dit mijn nummer #1 favoriet is. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Catrice | Glam & Doll False Lashes Mascara 
Een poos geleden kon je een Review vinden over deze mooie mascara, ik ben nog net zo tevreden over deze mascara als toen. Hij doet me trouwens ook een beetje denken aan de false lach effect mascara van Max Factor. Niet kwa vorm van het borsteltje maar wel van het effect. Deze mascara brengt heel fijn aan, blijft de hele dag mooi zitten en is makkelijk te verwijderen. 

P2110220.jpg

My Jewellery | Limited horloge
Ik mocht mezelf een cadeautje doen en toen ik dit horloge zag was ik opslag verliefd. Dit kleine schatje heeft een diameter van 3cm en past hierdoor heel mooi om mijn pols. Ik heb hele dunne polsen en daardoor lijken horloges al snel heel groot. Met dit horloge is dat helemaal niet zo en ook past het bandje precies om mijn pols zonder dat hij te groot is,
I love it!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Batiste dark & brunette droogshampoo
(vorige maand konden jullie hem ook al zien tussen mijn favorieten, omdat ik hem nog steeds veel gebruik mag hij ook deze maand niet missen).  

Droogshampoo is onmisbaar in mijn leven, en sinds ik bruin ben gaven veel droogshampoos mijn haar een witte/grijze gloed. Tot ik de droogshampoo van Batiste ontdekte speciaal voor dark & brunettes. Deze droogshampoo geeft een klein kleurtje met zich mee waardoor ook nog eens je uitgroei word bedekt als je deze hebt! Een erg fijne droogshampoo en perfect voor mijn haar!

Heb jij ook favoriete die je graag wilt delen omdat ik ze niet mag missen? Laat het me weten in een reactie! 

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

5 reacties op ‘Mijn Favorieten van Februari

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s