REAL TECHNIQUES | mini eraser sponges

OLYMPUS DIGITAL CAMERANa mijn vorige review van de Real Techniques | Miracle Complexen Sponge kon ik het natuurlijk niet laten om de mini variant te laten liggen in de winkels. Hoe ongelofelijk  schattig zijn deze twee kleine zusjes van de grote broer Miracle Complexion Sponge. Tegenwoordig is Real Techniques mijn favoriete merk als het op kwasten en sponsjes aan komt. Tijd voor een review! OLYMPUS DIGITAL CAMERADeze kleine baby’s zitten in een simpele plastic verpakking met de zelfde paarse kleur als de sponsjes zelf. Op de achterkant kan je zien waarvoor je de sponsjes kunt gebruiken, dat zijn verschillende manieren;
– Veeg oogschaduw fall out onder het oog weg
– Veeg liner weg die niet perfect is
– Fall out van wenkbrauw producten opnemen
– Wegvegen van mascara smudge
– Opnemen van overtollig aangebrachte oogschaduw
– Wegblenden van overtollige blush of highlighter

P2260262.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOok staat er nog op de achterkant wat elke kant ‘doet’. Klinkt allemaal erg handig! Maar persoonlijk gebruik ik ze alleen om concealer mee aan te brengen. Ik vind deze kleine variant hier erg makkelijk voor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe sponsjes zijn echt mini! en hebben allerlei kanten en rondingen, erg handig. 

Net als de miracle complexen sponge gebruik ik deze ook het liefste nat. Ik houd ze onder de lauwe kraan, zorg dat ze genoeg water opnemen en knijp dan het overtollige water eruit. Eerst boven de wasbak, daarna nog in een handdoek. Zo zijn ze licht vochtig en niet heel erg nat. Dat vind ik het meest prettig werken. Ik vind ze dan nog net een klein beetje zachter als dat ze al zijn.

P2260274.jpgWauw ook de mini variant groeit! als ze zo naast elkaar liggen kun je heel duidelijk het verschil zien. 

Zoals ik net al zei breng ik mijn concealer ermee aan, dit gaat erg makkelijk. Je kan met het kleine sponsje zo precies werken! Echt fijn. En hij is gewoon ideaal voor gebruik om het oog omdat het zo’n handzaam en klein ding is. Hij is ook ideaal om mascara vlekjes mee te corrigeren, verder doet hij eigenlijk niks nieuws als wat we gewend zijn van haar grote broer de miracle sponge maar doordat ie zo klein is werkt hij net iets prettiger voor de kleine hoekjes bij je oog.

Ik vind ze een leuke aanvulling voor bij de Miracle Complexen Sponges, ik ga deze lieve kleine baby’s nog vaak gebruiken.

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s