Action Shoplog | 2017

Mijn eerste shoplog van dit jaar! Ik zag onwijs leuke dingen in de folders staan van de Action, hierdoor moest ik even een bezoekje brengen aan de winkel. Vandaag laat ik jullie zien wat ik uiteindelijk allemaal in huis haalde.2556660.jpgTablet sleeve
Deze leuke hoes voor een tablet wilde ik eigenlijk gaan gebruiken voor mijn mini laptop, ik heb een Asus Transformerbook en die gebruik ik voor school, ik wilde hier graag een sleeve voor hebben zodat hij een beetje beschermd is in mijn tas. Helaas past hij net niet. De laptop past erin en met moeite krijg ik de rits wel dicht, maar helaas ga ik dan alsnog beschadiging krijgen aan mijn laptop en dit is iets wat ik juist probeer te voorkomen. Doordat het zoveel moeite kost om te rits dicht te krijgen heb ik hem aan mijn moeder gegeven voor haar tablet en die past er perfect in!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHair removal pads
Ik liep natuurlijk langs mijn favoriete gangpad, de beauty afdeling! Ik keek tussen de scheerproducten en kwam deze haarverwijderingspads tegen. Ik ken dit product van een aantal jaar geleden van de huishoudbeurs, Maar heb het eigenlijk nooit uitgeprobeerd. Toen ik deze in het schap bij de Action zag liggen wilde  ik het gelijk meenemen. Dit product bevat 1 houder er 3 pads.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAWattenstaafjes
Ik gebruik altijd wattenstaafjes, ik ben een hele grote knoeier tijdens het opmaken. Mijn mascara zit altijd op allerlei verschillende plekken, mijn neus boven mijn ogen of op mijn vingers ik krijg het altijd voor elkaar haha! Ik zag deze wattenstaafjes met makeup remover liggen en dacht gelijk, dit is uitgevonden voor mij! Het klink heel ideaal maar zou het ook echt goed werken?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEssence gel shoe pads
Kijk wat ik tegen kwam! Hoe leuk is dit? ik wist niet dat action Essence verkocht. (ik wist trouwens ook niet dat Essence gel zooltjes in het assortiment had). Ik loop graag op hakken omdat ik niet zo heel groot ben. Ik vind het mooi vrouwelijk en gewoon fijn lopen. Soms kan het voor mij heel lastig zijn om op hakken te lopen ik heb namelijk een behoorlijk verschil kwa schoenmaat, mijn linker voet is maatje 35,5 en mijn rechter voet bijna maat 37! Je raad het al of ik slip eruit of ze zijn te klein.. Hierdoor werk ik veel met zooltjes en ben ik heel benieuwd hoe deze mij gaan bevallen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAnti-wallenstick
Nog een leuk nieuw product! Deze anti-wallenstick moet ervoor zorgen dat de zwarte kringen en/of wallen minder zichtbaar worden. De gel moest snel intrekken en geeft een verfrissend effect.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAFacial Sheet Mask
Deze super schattige voedende maskertjes kon ik niet laten liggen! De verpakking ziet er onwijs leuk uit vind ik zelf, en ik ben dol op een voedende gezichtsmasker. Nu vond mijn moeder het ook heel erg leuk dus ga ik ze samen met haar uitproberen en er zal dan een review online komen samen met mijn moeder.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHouten decoratie vogels
Deze kleine houten vogeltjes heb ik meegenomen omdat ik dacht dat dit misschien wel leuk is voor op de productfoto’s. Een beetje decoratie is altijd leuk!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Notitie schriftjes + pennen
Afgelopen maand ben ik begonnen met de opleiding MBO verpleegkundige niveau 4. Via mijn werk kreeg ik de kans om mijn kennis uit te breiden en de verpleegkundige opleiding te volgen. Ik had natuurlijk nieuwe school spulletjes nodig en kocht deze veel te leuke schriftjes en pennen.

Zo dit waren alle spullen die ik kocht bij de action! Ik ben erg blij met mijn aankopen en ik ga er vast plezier van krijgen. Van welk product zou jij graag een review willen zien? en lijkt het jou leuk om een review te lezen die ik samen schrijf met mijn moeder? Laat het me gerust weten in een reactie!

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

 

 

 

Advertenties

27 reacties op ‘Action Shoplog | 2017

 1. Hele leuke shoplog! Ik heb ook een Asus transformerbook en ook die tablet sleeve. Ik gebruik ‘m wel voor m’n transformerbook als ik ‘m zonder toetsenbord heb, dan past ie wel goed! En die schriften heb ik ook. Super leuk zijn die hea

  Liked by 1 persoon

 2. Ik heb de wattenstaafjes ook gekocht..het kan aan mij liggen maar volgens mij zit er helemaal geen makeup remover in :/ Of ik doe iets vreselijk fout (of heb net pecht met een verkeerd pakje) Jammer, ik hoopte dat er daadwerkelijk remover in zou zitten. Zit dit er bij jou wel in?

  Liked by 1 persoon

 3. Hallo Nicole!

  Wat vind je van de Anti-wallenstick?
  Werkt ie een beetje en gebruik je hem regelmatig?

  Ik vind de metalen roller wel fris, maar kan tot dusver nog niet zeggen dat de creme echt wat lijkt te doen.
  Wellicht dat het voor dikke puffy ogen wel werkt en dat dat wat wegtrekt met de creme, dat heb ik nog niet geprobeerd. Maar mijn donkere kringen gebeurde in ieder geval niks mee wat ik zichtbaar op kon merken.

  Liked by 1 persoon

  1. Hai, ik heb de stick een tijdje gebruikt en ik vind hem niet zijn werking doen. Ik vind het een prettig gevoel om hem ’s ochtends als ik wakker word even onder mijn ogen te halen, wat je al zegt het is lekker fris. Maar helaas heb ik geen verschil gemerkt.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s