Beauty | I ♥️ Makeup chocolate and Peaches

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJeej weer een nieuw chocolade palette van I Heart Make-up. Iedereen die mijn blog al een tijdje volgt weet dat ik fan ben van de chocolade palettes. Ik heb er al een aantal in mijn bezit. Toen ik zag dat de Chocolate and Peaches palette uit kwam werd ik erg nieuwsgierig naar wat ze dit keer hadden uitgebracht. Benieuwd naar dit oogschaduw palette van I Heart Make-up ?

Ik blijf de verpakking fantastisch vinden en de mierzoete roze/oranje kleur past er verrassend goed bij. Elk Chocolate palette is anders. In deze variant zitten zowel glanzende oogschaduws als matte oogschaduws, een aantal pasteltinten, glanzend en matte tinten en een aantal donkere oogschaduws. Kleurkeuze genoeg.

Als ik het palette zo op het eerste oog zie dan vind ik het wel wat weg hebben van een kinder oogschaduwpalette. Het lijkt speelgoed en daar moet je van houden, maar persoonlijk vind ik het wel heel leuk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Delicious – Fruit – Soft – Choc – Delight

Sweet – Candy – Rich – Peach – Taste – Nice
Lush – Fine – Lucious – Keen – Satisfy 

OLYMPUS DIGITAL CAMERADelicious – Fruit – Soft – Choc – Delight

OLYMPUS DIGITAL CAMERASweet – Candy – Rich – Peach – Taste – Nice

OLYMPUS DIGITAL CAMERALush – Fine – Lucious – Keen – Satisfy 

De swatches zien er goed uit. Het pigment is goed, hoewel sommige van de oogschaduws wel wat kruimelen. Stroef is de textuur daarentegen niet, ze voelen allemaal heel zacht aan. 

Wederom een heel leuk, mooi en betaalbaar oogschaduwpalette van I Heart Makeup! Ik ga dit palette de komende tijd nog zeker vaker gebruiken en ik heb zin om er veel verschillende ooglooks mee te maken. Het Chocolate and Peaches palette kun je online bestellen bij Boozyshop of Beauty88 en kost € 9,99

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

4 reacties op ‘Beauty | I ♥️ Makeup chocolate and Peaches

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s