Beauty | Gezichtsmassagerollers Action

P1230271.jpgAfgelopen week deed ik weer een leuk rondje door onze grote Action. Ik ging er voornamelijk heen om wat schoolspulletjes halen zoals schriften en nieuwe balpennen. Natuurlijk liep ik ook even langs de andere paden. Ik kwam in het beauty pad verschillende massagerollers tegen. Ik vond ze er erg leuk uit zien en heb de gezichtsmassageroller meegenomen.  Tijd om te testen!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHet gezichtsmassageroller zit in een simpele plastic verpakking. Een stukje karton waar een plaatje en wat tekst op staat (de roze kleur sprak mij vooral erg aan en maakte mij nieuwsgierig naar dit product). Op de achterkant van het karton staat wat meer informatie. OLYMPUS DIGITAL CAMERA
NL- Gezichtsmassagerollers:
Met de speciale rollers kunt u uzelf een fijne en comfortabele gezichtsmassage geven. Voor ontspanning en soepelheid van de huid. Te gebruiken voor het hele gezicht. Voor diverse technieken, zie tekening. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOp de foto hierboven zie je de tekeningen die je als voorbeeld kunt gebruiken. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIk heb alle plaatjes uitgebreid getest en vind persoonlijk niet alles even fijn. Ik moet zeggen dat ik het op mijn wangen en langs mijn kaaklijn wel een prettig gevoel vind, maar zoals op mijn voorhoofd helemaal niet. Ik kreeg er zelfs een soort van hoofdpijn gevoel bij. Plaatje 1 die je met het kleine draaischijfje doet voelde nogal gek maar toch ook wel zacht. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAConclusie:
Persoonlijk weet ik eigenlijk niet zo goed wat ik van dit product moet vinden. Het is geinig om een keertje uitgeprobeerd te hebben. Maar ik denk niet dat ik dit vaak ga gebruiken. Verder vind ik de voorbeeldtechnieken wel duidelijk. Op de plaatjes kun je goed en duidelijk zien hoe je de gezichtsmassageroller kan gebruiken.
Ik kocht dit gezichtsmassageroller voor maar € 0,88 cent. 

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

7 reacties op ‘Beauty | Gezichtsmassagerollers Action

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s