Beauty | Catrice Ombré Lipstick

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOmbré lips is een trend die we vorig jaar vooral heel erg zagen: lippen met twee kleuren lipstick die mooi in elkaar over lopen. Catrice heeft nu ook een duo lipstick uitgebracht waarmee je in één keer die ombré lips voor elkaar krijgt. De Catrice Ombré Two Tone Lipsticks.

Het is geen zelf bedacht nieuw idee, je zag ze een klein jaar geleden namelijk al voorbij komen bij Collistar.  Het idee was toen super leuk, alleen de uitwerking wat minder want het werkt niet echt heel erg handig. Maar blijkbaar heeft Catrice daar geen gehoor aan gegeven en heeft het product bijna letterlijk zo overgenomen met alleen een iets andere samenstelling van kleuren.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe lipstick is zwart en vierkant, het ziet er leuk uit. De lipsticks zijn makkelijk mee te nemen, maar wel wat lang. De verpakking ziet er eigenlijk het zelfde uit als de Collistar Extraordinary Duo Lipstick. Alleen zijn ze zwart i.p.v goud.

In totaal komt Catrice met zes verschillende kleuren Ombré Two Tone lipsticks, dat zijn de kleuren:

  • 010 Rockabily Rosewood
  • 020 Nude York City Style
  • 030 Grapedation Nude
  • 040 Not Expi RED Yet
  • 050 Please Tell Rosy
  • 060 Bloody Vampire Kiss

Bij ons Kruidvat filiaal stonden helaas maar 3 verschillende kleuren dus heb ik alleen kleur 010 Rockabily Rosewood mee genomen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe bedoeling van een duo lipstick is dat je de donkere kleur van de lipstick aan de buitenkant aanbrengt en de lichte kleur aan de binnenkant. De bovenkant aanbrengen ging gelijk heel goed en makkelijk! Maar de onderkant moest ik even voorzichtig aanbrengen dit was toch iets lastiger maar zeker niet heel moeilijk! Je kunt de lipstick natuurlijk ook andersom aanbrengen met de lichte kant op de rand en de donkere kleur aan de binnenkant. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe lipsticks hebben een vrij lichte en glanzende pigmentatie.  Maar het zorgt vast voor een mooi resultaat en de donkere kleuren steken mooi af van de basiskleur. Ik ben erg benieuwd naar de uitwerking!

Tijd om ze te testen! En ik word verrast. De lipstick brengt echt gemakkelijk aan! De vierkante vorm is handig omdat je met het puntje heel precies kan werken. De lipstick is super romig, zacht en gepigmenteerd en de kleuren lopen praktisch vanzelf in elkaar over. 

P2030235.jpgConclusie:
Ik vind het een heel leuk idee van Catrice, maar toch vind ik het resultaat niet zo heel erg mooi, de kleuren vind ik op mijn lippen erg op elkaar lijken en daardoor krijg ik niet erg het ombèr effect wat ik wilde. De kleuren combinatie van de swachts vind ik persoonlijk wel erg mooi. Ook smeert de lipstick gemakkelijk uit en ik vind de vierkante vorm erg handig. De lipstick blijft ± 3 uur zitten. De Catrice OMBRÉ two tone lipsticks zijn te koop voor € 4,99 bij Kruidvat en Trekpleister. 

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

4 reacties op ‘Beauty | Catrice Ombré Lipstick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s