5 tips voor Valentijnsdag

heartsHet is bijna Valentijnsdag (morgen), 14 februari is het zo ver dan kun je iemand anoniem de liefde verklaren. Hoe spannend is dat? Maar ook als je al een lieve leuke partner heb kun je die gene verrassen met iets kleins. Vandaag deel ik met jullie 5 tips wat je allemaal kan doen op valentijnsdag.

Ontbijt op bed

Er gaat niets boven op een mooie dag en samen heerlijk uitgebreid ontbijten. Een mooi groot dienblad met een roos erop, een fles bubbels en natuurlijk het droom ontbijt waar jij en je lief heel blij van worden. Na het ontbijt kun je lekker tegen elkaar aankruipen en samen een film gaan kijken, of een heerlijke wandeling maken in het bos of op het strand.

Wandelen

Wonen jij en je liefje vlak bij het strand? Maak een heerlijke strand wandeling of ga er picknicken, je kunt een kleed, wat broodjes en een thermoskan thee meenemen. En gewoon lekker genieten van elkaar. Woon je niet bij het strand in de buurt? zoek dan samen een leuk park of bos uit waar jullie kunnen wandellen. Na het wandelen kunnen jullie even opwarmen bij een leuk tentje in de buurt. Jullie kunnen een kopje warme chocolade melk  drinken of opwarmen met een kopje thee.

Koken

Valentijnsdag is dit jaar op een dood normale dinsdag. Nadat jullie alle twee thuis gekomen zijn van een lange dag werken, kunnen jullie wat eten op warmen en neer ploffen op de bank, maar je kunt er ook voor kiezen om samen gezellig uitgebreid te gaan koken. Zelf vind ik het altijd heel leuk om in de keuken te staan en te experimenteren met ingrediënten om een 3- of 4-gangen menu te maken.

Een dagje spa

Je heb genoeg spanningen en drukte aan je hoofd, dus jullie zouden samen een dagje spa kunnen inplannen en even heerlijk gaan ontspannen. Ook zouden jullie als jullie het fijn vinden er een massage bij kunnen boeken en zo helemaal samen zen naar huis gaan.

Ijsbeelden festival

In Amsterdam Zuidoost is het grootste ijssculpturen festival van Europa en die mag je eigenlijk niet missen. Dit ijspaleis is tot en met 5 maart 2017 aanwezig en is erg leuk om heen te gaan.  Je kunt er meer dan 100 ijssculpturen bekijken waarvan sommige wel tot 6 meter hoog kunnen zijn! Vorig jaar ben ik heen geweest en je kan er prachtige foto’s maken, en gewoon lekker rond kijken. Kleed je wel warm aan want het is daar binnen 8- tot 10 graden onder 0.

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

 

Advertenties

2 reacties op ‘5 tips voor Valentijnsdag

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s