Action | Alvira Charcoal Pore Strips

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIk heb al een hele lange tijd geen neusstrips meer gebruikt. Ik gebruik het eigenlijk ook nooit. Maar zo nu en dan willen die mee eters wat erger opkomen en dan pak ik even een neusstrip erbij. Action Nederland heeft sinds een tijdje het merk Alvira in het assortiment en dat ik hier ook houtskool poriënstrips tussen zag liggen heb ik deze gelijk mee genomen. Tijd voor een review!

Ik zal eerst even wat vertellen over het merk Alivra Skin Essentials voor de mensen die dit merk nog niet kennen. De range van Alvira Skin Essentials bestaat uit 13 producten die je helpen om jouw huid te verzorgen. 8 verschillende gezichtsreinigers en maar liefst 7 verzorgende crèmes. Een geschikt product voor ieder type huid. Dermatologisch getest en zonder parabelen; voor een gezonde en verzorgde huid.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAHet doosje is vrij simpel, toch vind ik hem er wel leuk uit zien. Het soort water op het doosje en de tekst passen goed bij elkaar. Op de achterkant van het doosje staat de gebruiksaanwijzing in plaatjes uitgelegd. Ook staat er  dat de Alvira houtskool poriënstrips mee-eters verwijderen, reinigt de poriën en is geschikt voor alle huidtypen. Zodra je de verpakking opent zie je 1 keer een gebruiksaanwijzing en 6 keer een houtskool poriënstrip.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAGebruiksaanwijzing:
– Was je gezicht
– Maak je neus nat met je vingertoppen
– Droog je handen en verwijder het plastic van de neusstrip
– Breng de neusstrip met de gladde zwarte zijde aan op de neus en druk stevig aan
– Je kunt nu de neusstrip vochtig maken voor optimaal resultaat
– Laat de strip 15 tot 20 minuten drogen totdat deze hard aanvoelt 
– Nu moet je de huid strak trekken en de strip langzaam met een opwaartse beweging van de neus verwijderen.

Waarschuwing:
Niet gebruiken bij huidproblemen, kijk uit met overgevoeligheid, niet vaker dan een tot twee keer per week gebruiken (al vind ik dat ook nog veel, een keer in de maand is vaak zat), en als je de strip er niet goed afkrijgt, even nat maken. Duidelijk en simpel! Wel goed dat er zulke heldere aanwijzingen op de verpakking staan, dat maakt het allemaal een stuk makkelijker!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIn het doosje zitten zes individueel verpakte strips. Handig om op vakantie mee te nemen, één zo’n pakje!

En dit zit in zo’n zakje. Je kan dit er makkelijk af trekken en dan met de onderkant op een natte neus plakken. Even goed aandrukken en dan een kwartier tot 20 minuutjes wachten.

Ik heb ervoor gekozen om geen voor- na foto’s te plaatsen want dit zag er echt onsmakelijk uit, en dat wil ik je niet aandoen. Geloof me liever als ik zeg dat ze echt heel goed werken! Je ziet precies wat er uit je porie getrokken is, allemaal stipjes en vieze draadjes. Iew! Maar goed, dat zat dus eerst in je neus…

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHet er af trekken doet geen pijn, en als dat wel zo is kan je de strip dus nog even opnieuw nat maken en er dan zachtjes aftrekken. De vorm van de strips zijn ook goed, ze bedekken mijn hele neus, maar ik heb dan ook geen grote neus… Ik denk wel dat ze wat te klein zijn als je neus iets groter is dan de mijne. Dus wat dat betreft had Action de strips wel net wat langer kunnen maken.

Het werkt snel, makkelijk en goed, en een doosje met zes strips kost maar €0,99. Ik denk niet dat er goedkopere strips zijn dan deze. Ze zijn totaal niet duur (€0,16 per strip) en je gebruikt één strip per keer. Ik gebruik ze zelf nu ongeveer een keer per maand, vaker is echt niet nodig.

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

7 reacties op ‘Action | Alvira Charcoal Pore Strips

  1. Ik heb altijd het gevoel dat dit soort strips helemaal niet werken, maar dat komt omdat ik nooit echt een goed effect heb gezien. Misschien deze toch maar een keer weer kopen. Wie weet werken deze wel goed bij mij 😉

    Liked by 1 persoon

  2. Heel toevallig heb ik ze vandaag ook gekocht! Ik twijfelde nog even of ik voor deze of voor de poriënstrips van een ander merk van de Action zou kopen. Die laatste gebruik ik namelijk gewoonlijk. Toch voor deze gegaan om eens een ander merk te proberen. Klinkt als een goede keus als ik dit zo lees 🙂 Xxx

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s