Beauty | Night Balm Kiko Milano

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMijn lippen vragen zowel in de winter als in de zomer altijd wat extra aandacht, door de koude dagen in de winter of juist de volle zon in de zomer kunnen mijn lippen soms snel gaan uitdrogen. Ik gebruik ook heel graag iets van labello voor op mijn lippen. Ik kwam een hele tijd geleden een night bal van Kiko Milano tegen en werd erg nieuwsgierig naar dit product. Dit is makkelijk te combineren met mijn nachtcrème, het proberen waard vind ik!

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe night balm zit in een super leuk doosje, simpel maar toch heel schattig vind ik. Het doosje is van wit hard plastic gemaakt en de dop is een soort spiegel met de naam en het logo van Kiko Milano erop. Ook de verpakking van het doosje vind ik erg leuk. Het is roze en ik hou van roze! 

Zodra je het doosje opent zie je een gewone lippenbalsem in een potje. De night balm heeft niet echt een bepaalde geur, ik weet zelf niet zo goed naar wat ik het vind ruiken zelf denk ik dat het wat meer weg heeft van een zeepje i.p.v. echt een lip product. De night balm is niet te vettig en ook niet te stroef met smeren, hij smeert prettig uit en geeft ook nog eens een mooie glans. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERADoordat de night balm in een potje zit, kun je het beter met een kwastje aanbrengen als je wat langere nagels heb. Het lijkt mij persoonlijk niet fijn als de balsem onder je nagels blijft zitten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAWat zegt Kiko Milano zelf over de night balm?
Volgens Kiko zorgt deze night repair balm voor zachte en verzorgde lippen bij het ontwaken. Speciale ingrediënten werken ongestoord wanneer je slaapt om het herstel van het lipiden complex van de huid aan te moedigen en herstelt de juiste vochtbalans.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAConclusie
Ik vind deze balsem fijn zijn werking doen, hij is niet te vettig en breng ook niet stroef aan waardoor ik hem prettig kan uitsmeren over mijn lippen. Zodra ik de volgende ochtend op sta dan voelen mijn lippen verzorgd aan, en dit is makkelijk te combineren met mijn avond gezichtsroutine. Wassen, drogen, verzorgen en een nachtcrème op doen, hier past natuurlijk mijn lippen verzorgen nog heel goed bij!

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

5 reacties op ‘Beauty | Night Balm Kiko Milano

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s