Beauty | Favorieten Januari 2017

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMijn eerste favorieten post van dit jaar! Januari is voorbij gevlogen, er zijn veel leuke dingen maar ook minder leuke dingen gebeurt. Zo ben ik in Januari gestart met een nieuwe opleiding, mbo- verpleegkundige. Doordat ik een vooropleiding heb als verzorgende IG mag ik deze opleiding in een verkort traject volgen van 2 jaar. Maar ik wil ook zeker blijven bloggen, ik heb een aantal nieuwe favorieten ontdekt en wil deze graag met jullie delen! 

Ik heb deze 5 producten de afgelopen maand echt ontzettend veel gebruikt, ik heb 2 van de 5 producten pas kort geleden ontdekt, maar vind ze echt ontzettend fijn!

– Kneipp doucheolie amandel
– Batiste dark & brunette droogshampoo 
– Mac Studio Flix Fluid SPF15 Foundation
– Hema eyebrow pencil 11
– Real Techniques Miracle complexion sponge 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAKneipp doucheolie amandel
Kneipp doucheolie heb ik al eerder een keer gebruikt en hem er toen door heen verslint, ik kreeg een nieuwe fles voor kerst en zodra ik de douche in stap gaat de doucheolie van Kneipp met mij mee. Ik vind de geur zo ontzetten lekker, als ik de douche uit stap en lekker op de bank gaat zitten, ruik je de geur nog aan mijn armen. Ook vind ik hem heel fijn verzorgend werken, mijn huid is een stuk minder droog sinds ik deze doucheolie gebruik. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERABatiste dark & brunette droogshampoo 
Droogshampoo is onmisbaar in mijn leven, en sinds ik bruin ben gaven veel droogshampoos mijn haar een witte/grijze gloed. Tot ik de droogshampoo van Batiste ontdekte speciaal voor dark & brunettes. Deze droogshampoo geeft een klein kleurtje met zich mee waardoor ook nog eens je uitgroei word bedekt als je deze hebt! Een erg fijne droogshampoo en perfect voor mijn haar!

P1200290.jpgMAC Studio Fix Fluid Foundation SPF15 
Deze foundation mocht ik als cadeautje voor mijzelf uitzoeken. Het was al een cadeautje om daar verschillende foundations te mogen testen en opgemaakt te worden in de Douglas bij de MAC afdeling. Sinds ik deze foundation heb, heb ik hem eigenlijk non-stop gebruikt. Hij brengt fijn aan, dekt goed en de kleur matched perfect bij mijn huid. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHema eyebrow pencil 11
Dit potlood gebruik ik al een hele tijd, ik heb mijn tweede potlood gekocht en je doet er echt ontzettend lang mee. Ik vul mijn wenkbrauwen altijd een beetje op. Ik heb van mijzelf al behoorlijk gevulde wenkbrauwen dus ik hoef niet heel erg veel te kleuren maar het begin een beetje opvullen maakt mijn wenkbrauwen toch net wat mooier. Dit potlood van de Hema vind ik erg fijn werken en de kleur past goed bij mijn haarkleur en wenkbrauwen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Real Techniques Miracle complexion sponge 
Een spons die ik nog maar heel pril, maar nu al heel trouw gebruik. Ik vind het een perfecte combinatie samen met mijn Mac Studio Flix Fluid SPF15 Foundation. De spons heeft veel weg van de echte Beautyblender. Voelt zacht en luchtig aan en groeit als je hem vochtig maakt! De Miracle complexion sponge ga ik nog met veel plezier gebruiken. 

Dit waren mijn favorieten van januari 2017, heb jij misschien ook 1 van deze producten de afgelopen maand veel gebruikt? Ik zou het leuk vinden als je een reactie achterlaat!

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

4 reacties op ‘Beauty | Favorieten Januari 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s