Real Techniques | Miracle Complexion Sponge

OLYMPUS DIGITAL CAMERASinds ik de Beauty blender heb ontdekt ben ik verkocht… Verkocht aan sponsjes. Sponsjes laten je basis samensmelten met de huid en laten we eerlijk zijn: als je foundation of concealer draagt, wil je dit. Je wilt niet dat er een pannenkoek op de huid ligt. De Beauty blender is alleen wel heel prijzig voor een ‘simpele’ spons. Deze variant, van Real Techniques, is veel beter betaalbaar! Ik vertel jullie vandaag hoe deze spons me bevalt.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe spons zit goed en stevig verpakt ook. Je hoeft gelukkig niet echt moeite te doen om de verpakking te openen, maar enorm makkelijk gaat het ook niet. Zo weet je wel dat er niemand met zijn vette vingers er aan gezeten heeft. De spons zit best in een aparte verpakking, het ziet er toch een beetje ingewikkeld uit zo op het eerste gezicht. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Op de achterkant van de verpakking kun je nog wat informatie vinden over de Miracle Complexion Sponge. In het oranje plaatje staat uitgelegd hoe je de spons moet gebruiken. Het platte gedeelte is om te contouren, het middelste gedeelte om te blenden en het puntje voor concealer. Nu gebruik ik geen cream contour producten, dus ik ga deze spons alleen gebruiken om mijn concealer en foundation in de huid te werken. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De Real Techniques Miracle Complexion Sponge is oranje van kleur en heeft niet echt een ei vorm, zoals we van de echte beauty blender gewend zijn. De bovenkant loopt uit in een punt, maar de onderkant is schuin afgesneden en hierdoor plat. Dit lijkt mij wel fijn werken op grotere oppervlakte zoals mijn wangen of voorhoofd. 

Je kunt de spons zowel droog als nat gebruiken, ik vind het zelf altijd fijner werken met een natte spons. Als ik de spons heb nat gemaakt is het vervolgens tijd om hem goed uit te wringen. De spons laat dit makkelijk toe en is lekker bounzy en flexibel.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ja de spons groeit als hij nat is, net als de echte beauty blender! Je ziet het op de foto trouwens niet goed, maar in het echt merk en zie je zeker verschil. Dit belooft veel goeds, want vrijwel alle sponsjes die ik tot nu toe geprobeerd heb, met uitzondering van de echte beauty blender, bleven hard en compact na het natmaken van de spons. Bij deze is dit niet het geval.

Jeeej, voor Real Techniques! Wat een prachtige spons is dit zeg, De spons komt echt heel erg overeen met de Beautyblender. Het puntje is superfijn om concealer mee uit te werken onder de ogen en inderdaad, de platte kant is fijn om grotere oppervlakte te besmeren. De spons is zacht, maar iets minder luchtig dan de Beautyblender. Ik merk wel dat zowel deppen als vegen goed werkt. De spons zuigt wel wat foundation op, maar niet erg veel. Je kunt de Miracle Complexion Sponge schoonmaken met lauw/warm water en babyshampoo. Ik ben heel erg tevreden over de Real Techniques Miracle Complexion Sponge.

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

9 reacties op ‘Real Techniques | Miracle Complexion Sponge

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s