10x dingen die ik eigenlijk niet zou moeten doen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik perfect? Helemaal niet! Er zijn een heleboel dingen die ik wel doe, maar waar ik vervolgens altijd spijt van krijg. Soms flap ik er zomaar wat uit en voor ik het weet is het gebeurd en denk ik, Nicole waarom doe je dit? Ook eet ik heel graag chips na het sporten. In dit artikel zet ik 10 dingen op een rij die ik nooit meer zou moeten doen!

❤ Mijn mobiel pakken terwijl ik wil gaan slapen. Het kan dan serieus voorkomen dat ik na een uur nog steeds bezig ben met Instagram of Facebook. Gewoon niet doen dus!

❤ Zorgen maken om iets waar ik me helemaal nog geen zorgen om hoef te maken. Ik heb het zo vaak dat ik gestrest ben om iets waar ik achteraf denk: waarom heb ik me hierover zorgen gemaakt?

❤ Te vaak dezelfde kleding dragen terwijl ik genoeg in mijn kledingkast heb hangen. Waarom pak ik toch altijd die ene lekkere trui? Ik heb zoveel leuke kleding om aan te trekken en toch pak ik vaak hetzelfde.

❤ Veel te veel dingen online bestellen. Waarom bestel ik toch altijd van alles op het internet? Een leuk jurkje bestellen terwijl ik bijna precies dezelfde al in mijn kast heb hangen. Of weer een lipstick want ja deze kleur heb ik nog niet..

❤ Nog èèn aflevering van een serie kijken terwijl ik wil gaan slapen. Ook zo iets niet zoals mijn telefoon pakken als ik wil gaan slapen, dit kan mij ook nog zo uren bezig houden. 

❤ Gesmolten kaas te snel willen opeten, Pizza of een kaassoufflès  ik heb al zo veel blaren in mijn mond gekregen.

❤ Tijdens uiteten te veel eten, Het is allemaal zo lekker. Maar zodra ik naar huis toe ga voel ik me net een zwangere nijlpaard 

❤ Hakken aan trekken terwijl ik weet dat dit niet handig is. Bijvoorbeeld als we ergens naar toe gaan en ik al van te voren weet dat we een stukje gaan wandelen. Hallo  blaren.

❤ Een zak chips open maken en hem in èèn keer helemaal leeg eten. Het is gewoon zo lekker, seriously.

❤ Nog een blush of een highligther kopen, omdat die toch echt anders is dan die ik al heb. Voor niet beautykenners lijken ze echter allemaal op elkaar…

Welke dingen zou jij niet moeten doen? herken je misschien sommige puntjes?

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

15 reacties op ‘10x dingen die ik eigenlijk niet zou moeten doen

  1. Haha heelll herkenbaar dit! Vooral dat punt met telefoon pakken voor het slapen gaan en teveel eten bij het uiteten gaan. Vooral bij all-you-can-eat sushi is dat altijd zo erg :’) dan heb ik zoveel spijt achteraf haha!

    Liked by 1 persoon

  2. Ik herken zeg maar ongeveer alles, hahah! Oh en hakken aandoen wanneer het onhandig wauw. Had keer hakken aan naar school en besefte later die dag pas dat ik rijles had meteen na school (en ik rij niet met hakken tot ik mezelf vertrouw hahah) en heb toen snel m’n superlelijke gymschoenen aangetrokken😂

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s