The Beautyblog TAG

TAG’s je ziet ze zo veel voorbij komen. Ik denk dat iedere blogger ooit wel eens een TAG heeft ingevuld, voor mij was dit alweer een lange tijd geleden dus ging ik op het internet rond kijken. Ik kwam de beautyblog TAG tegen, Ik vond deze erg leuk en besloot hem in te vullen. Benieuwd naar mijn antwoorden? Lees dan verder.

1. Is je haar stijl of gekruld van zichzelf?
Mijn haar is stijl met een hele kleine golf erin. Niet erg hoor! Het is heel makkelijk, na het douchen kan ik het föhnen en een kam erdoor heen en klaar. Ik gebruik niet zo heel erg vaak een stijl/krultang.

2. Verf je je haar zelf of bij de kapper
Dat ik nog blond was liet ik het altijd door de kapster doen! Die kwam bij mij thuis. Maar na jaren blonderen werd mijn haar steeds slechter en dunner, hierom besloot ik richting mijn eigen haarkleur te gaan en nu verft mijn moeder het! 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 3. Draag je altijd make-up?
Nee hoor, helemaal niet zelfs. Ik loop het liefst lekker zonder make-up. Zeker als ik thuis ben en niet de deur uit hoef. Naar het werk is mijn make-up minimaal en als ik een avondje uitga dan pak ik altijd wat meer uit!

4. Hoelang ben je bezig met make-up?
Als ik naar het werk ga echt hooguit 10 minuten. Ik doe wat concealer op, vul mijn werkbrauwen in en voorzie mijn wimpers van een laagje mascara, wat oogschaduw op mijn oogleden en I’m ready to go! Als ik een avondje uitga kan ik er wel echt een uur over doen. Niet omdat ik dat nodig heb, maar meer omdat ik dat er gewoon vooruit trek. Lekker langzaam, muziekje op, haha! Even me-time! 

5. Wat doe je eerst: je gezicht of je ogen?
Als ik een uitgebreid makeupje op doe begin ik altijd met mijn gezicht. Dagcrème, foundation concealer, poeder en ga zo het hele stappenplan maar af. Hierna begin ik met een ooglook en klaar!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

6. Hoe vaak lak je je nagels?
Echt veel te weinig, ik heb zoveel mooie lakjes staan en ik vind het ook super leuk om nieuwe lakjes te testen, maar helaas wil dit niet altijd lukken met mijn werk. Ik mag helaas geen nagellak op (Al die ik het soms stiekem wel).

7. Lak je je teennagels ook in de winter?
Mijn teennagels zijn echt altijd gelakt. Waarom? Geen idee, maar ik vind het gewoon een stuk mooier. Vind teennagels ook altijd zo raar als ze niet zijn gelakt op de een of andere manier. Gelukkig slijt het in de winter amper dus gaat het lekker lang mee!

8. Wat is je favoriete parfum?
Noa van Cacharel. Dit geurtje heb ik al ontzettend lang en gebruik tussen door ook veel andere parfum maar toch blijf ik altijd weer terug komen naar dit geurtje. Ik heb afgelopen kerst weer een nieuw flesje gekregen van mijn vader! 

473054693-2
9. Hoe ben je op de naam van je blog gekomen?
In eerste instantie wilde ik jullie een kijkje geven in mijn leven en mijn nail arts met jullie delen. Dus koos ik voor de naam nicoleswereld, ik vind deze naam toepasselijk voor elk onderwerp wat ik leuk vind! Al veranderde al snel mijn blog naar een beauty blog. 

10. Lees je de reacties op je artikelen?
Natuurlijk! Ik lees iedere reactie en reageer ook eigenlijk altijd. Ik vind het gewoon ontzettend leuk als iemand de moeite neemt om een reactie achter te laten. Daarom vind ik dat ik dan ook prima de moeite kan nemen om iets terug te reageren!

Dit was The Beauty blog TAG. Heb je zelf een blog en wil je deze TAG overnemen? Dan mag dat natuurlijk

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

18 reacties op ‘The Beautyblog TAG

 1. Hey Nicole!
  How are u doing Girl?
  Love this tag! Ik hem zojuist heerlijk zitten lezen met mijn mok cappuccino!☕

  Ik ben eigenlijk ook zo maar sometimes ik tut mezelf thuis soms op voor hubbie !😍😀😂 Lol! Because girl dat is ook a must sometimes, right? Hihihi.

  Maar meestal is het thuis mimimaal tot geen make up . Als ik naar mijn werk ga is het just a little bit make up en als ik echt ergens naar toe ga dan is het: That’s right Make up timeeeeee! 💄💄💄Hahaha! Ik gebruik dan meer oogschaduw en besteed ik dan meer tijd aan mijn ogen. Ik gebruik geen foudation alleen in de winter een beetje concealer voor onder mijn ogen.

  Have a wonderful weekend, dear!
  Let’s make it a great weekend! Ohwwww yessssss!😀😀

  Hugz and Kisses,
  Miss B.💋

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s