Beauty | Hema moisturising lipstick

OLYMPUS DIGITAL CAMERA Hema heeft best veel verschillende soorten lipstick en ook best veel kleurkeuze. Daarom is het vaak wel even zoeken. Tester pakken, open draaien en weer terug leggen. Ik kon nooit een mooie paars/roze lipstick bij Hema vinden, maar onlangs had ik toch geluk! Ik kocht een  Moisturising Lipstick in de kleur 11.

Moisturising lipstick kun je al kopen voor € 3,00 per stuk. 
De verzorgende lipstick in kleurnummer 11 is een zijdezachte lipstick met hydraterende extracten die de droge lippen huid verzachten, soepel en glad maken. Dit klinkt goed!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERADe lipstick word door Hema echt omschreven als een paarse kleur maar in werkelijkheid heeft hij een duidelijke roze ondertoon. Online maar ook in de winkel ziet hij er duidelijk paars uit. Maar zodra je hem aan brengt op je lippen word hij voor mij toch echt paars/roze, persoonlijk vind ik dit een mooie combinatie dus een prachtige kleur voor een lipstick. De lipstick zit in een vrij simpele maar toch chique huls. Een mooie lipstick voor een avondje uit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADeze lipstick is totaal niet stroef, maar heerlijk zacht. Dat smeert super makkelijk en droogt niet uit. Maar het heeft ook zijn nadelen: de lipstick vervaagt sneller dan bijvoorbeeld een matte lipstick.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERADe moisturising lipstick in kleur nummer 11 is perfect als je van romige glanzende lipsticks houdt met een intense kleur. De lipstick is verzorgend en droogt dus niet uit. Hema heeft al een hoop verschillende kleuren in het assortiment dus er is keuze zat! De lipstick blijft ongeveer 3 uur zitten, het licht er een beetje aan wat je op dat moment eet en drinkt. Deze low budget lipstick vind ik een prachtige lipstick.

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

12 reacties op ‘Beauty | Hema moisturising lipstick

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s