Beauty | Etos Lip Scrub & Lip Primer

etos-friends-unboxing-6De mensen die graag bij Etos komen weten vast wel dat Etos druk bezig is met het vernieuwen van de producten, zo ook de make-up producten. Veel producten hebben een nieuw jasje gekregen en er worden ook een hoop nieuwe producten toegevoegd aan de Etos make-up collectie. Ik maak graag even een rondje door de Etos en de laatste keer dat ik mijn wandeling door de Etos maakte kwam ik de lip scrub en lip primer tegen. Benieuwd naar wat ik van deze artikelen vind? 

Iedere zondag is het voor mij maskertjes dag, ik pak dan een heerlijk gezichtsmasker een boek of me serie die ik op dit moment aan het kijken ben erbij. Sinds kort hoort hier de lip scrub van Etos ook bij. 

Etos-friends-Unboxing-6.jpgLIP SCRUB – € 3,99
De lip scrub zit verpakt in een tube met een inhoud van 10 ml. De tube is klein maar fijn! Daarnaast is de tube voorzien van een handige applicator waardoor de lip scrub makkelijk aan te brengen is.

De lip scrub is verkrijgbaar in de varianten mint en bubblegum. Ik heb voor bubblegum gekozen en deze doet mij erg denken aan een zoete kauwgum die ik vroeger als kind altijd heel lekker vond. Helaas is de bubblegum smaak voor korte duur en word hierna wat minder maar niet heel vies. De scrub is roze van kleur en bevat fijne scrub korreltjes die niet vervelend aanvoelen op de lippen maar juist zorgen voor een milde en vooral effectieve werking. De lip scrub maakt mijn lippen erg snel zacht en ook vrij van velletjes  en dat is precies wat een lip scrub hoort te doen. Ik ben erg tevreden over de Lip Scrub!

etos-friends-unboxing-6LIP PRIMER – € 3,99
De Etos lip primer dient als basis voor lipsticks. De primer neutraliseert de kleur van de lippen ­waardoor ­de ­lipstick ­intenser ­lijkt, het ­product zorgt voor een egalere, langdurige dekking en voorkomt dat de aangebrachte lipstick uitloopt. Klink heel goed!

De Lip Primer zit verpakt in een tube met een inhoud van 10 ml. Wat ik wel erg jammer vind van Etos is dat ze deze geen handige applicator hebben gegeven net zoals de Lip Scrub. De lip primer heeft een dun tuutje waar de primer uit komt. Je moet hierdoor wat voorzichtig ter werk gaan want je kan in 1 keer veel van het product krijgen.

Verder merk ik helaas geen verschil in kleur intensiteit en blijft een lipstick ook niet langer zitten door dit product heb ik het idee. Jammer want ik had meer verwacht van dit product. 

Ik schrok een beetje van de kleur van de lip primer, want hij is behoorlijk donker. Je moet dus goed oppassen dat je niet gaat vlekken rondom de huid van je lippen. De primer maakt mijn lippen wat stroef waardoor de lippenstift wat moeilijk aanbrengt. Ook ben ik totaal geen fan van de geur..

etos-friends-unboxing-6

Conclusie 
De Etos Lip Scrub en Lip Primer klinken allebei veel belovend maar de werking ervan is heel simpel. De Lip Scrub vind ik erg fijn werken, ruikt prettig en ik krijg er zachte lippen van. De Lip Scrub doet wat hij beloofd. De Lip Primer is niet voor mij weg gelegd zoals je kon lezen. Verwacht geen wonderen van deze producten maar ze zijn leuk om aan je stash toe te voegen en te testen.

Liefs Nicole, 

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

8 reacties op ‘Beauty | Etos Lip Scrub & Lip Primer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s