Bakken met Nestlè | Reuzen koekjes

img_3250Yess, ik ben door Chickslovefood uitgekozen om als insider mee te doen aan een uitdaging! Ik ga namelijk het aller lekkerste taart recept maken met een hele boel chocolademerken van Nestlè. Hoe leuk is dat?! Hier kon ik natuurlijk geen nee tegen zeggen. Ik kreeg een chocolade pakket thuis gestuurd, samen met een aantal opdrachten. Benieuwd naar welke opdrachten ik moet uitvoeren en wat mijn eerste recept is? Kijk dan verder.

Ik zal jullie eerst vertellen wat de insiders actie precies inhoudt. Chickslovefood hebben deze insiders actie samen met Nestlé opgezet. Nestlé  daagt mij uit op te bakken met haar nostalgische chocolademerken! Het iconische duo: De KITKAT-SMARTIES taart, ken je vast wel? De uitdaging voor mij is om met dit pakket de nieuwe KITKAT-SMARTIES taart te gaan maken. Zou ik de bedenker zijn van de nieuwe gouden combinatie? 

De eerste opdracht was het delen van de ontvangen box op mijn social media kanalen. Deze hebben jullie misschien wel al voorbij zien komen op mijn instagram account of facebookpagina

De tweede opdracht is: Maak een lekker recept met de ingrediënten uit het pakketje. Extra ingrediënten zoals meel, suiker of bakmixen  toevoegen mag natuurlijk altijd. In dit pakketje vind je genoeg inspiratie. Dit is pas de opwarmer voor de nieuwe gouden combinatie! Deel je uiteindelijke resultaat op je social media kanalen. 

Nu vraag je natuurlijk af wat ik bedacht en gebakken heb! Ik ben gegaan voor de heerlijke reuzen koekjes met kitkat en witte crunch. Ik zal jullie niet langer in spanning houden en verklap jullie mijn geheime recept zodat je het misschien zelf ook thuis kunt maken.

Wat heb je nodig?
– 120 gram kitkat
– 100 gram witte crunch
– 100 gram roomboter
– 115 gram lichte basterdsuiker 
– 225 gram patentbloem
– 90  gram kristalsuiker
– 1 ei
– 1 vanillestokje
– 1/2 theelepel bak soda
-1/4 theelepel zout

En zo doe je het:
verwarm de oven eerst voor op 170 graden. Begin dan met de kitkat en de witte crunch in stukjes te hakken. Je kan zelf beslissen of je grote of kleine stukjes wilt.Zelf heb ik voor wat kleinere stukjes gekozen. Smelt nu de roomboter in een pannetje en voeg beide soorten suiker toe, laat het hierna even afkoelen. Ondertussen kun je het vanillestokje leeg schrapen en hem samen met het ei toevoegen aan het botermengsel.
Meng in een andere kom de patentbloem, bak soda en zout, en voeg het botermengsel toe. Nu kun je ook de stukjes kitkat en witte crunch erbij roeren.
Geef de koekjes een vorm die jij leuk vind en leg ze op de bakplaat. Plaats de bakplaat midden in de oven en bak de koekjes ± 20 minuten bruin.img_3252img_3251img_3253

Ik vind de koekjes heerlijk! ben jij benieuwd naar dit recept, en ga je het misschien thuis ook maken? Laat het me weten in een reactie ik zou het erg leuk vinden!

Liefs Nicole,

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

 

Advertenties

8 reacties op ‘Bakken met Nestlè | Reuzen koekjes

  1. Noo dit moest ik nu nou net zien! Ik heb al zo enorm veel zin in allemaal slechte dingen haha! Ik ga het recept even opslaan, ben namelijk erg benieuwd of ik dit ook zou kunnen haha!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s