Fashion | 8 winkels met nieuw jaars uitverkoop

OLYMPUS DIGITAL CAMERANu alle feestdagen weer voorbij zijn, en we het nieuwe jaar in zijn gegaan hebben veel winkels sale. En laten wij vrouwen daar nou net dol op zijn! Ik ben alvast een beetje gaan rondstruinen op het internet en kwam bij een aantal leuke winkels uit, die flinke kortingen hebben op geselecteerde items. Wil je weten welke? Kijk dan gauw verder!

 1. H&M
  De H&M heeft op geselecteerde items wel tot 70% korting. En er valt echt een hele boel onder, broeken, jurkjes, ochtendjassen, sport kleding en ga zo nog maar even verder. Dus is jou voornemen van 2017 dat je wil gaan sporten? dan kun je hier nu mooi even een kijkje nemen.
 2. Forever 21
  Forever 21 heeft 50% korting op alle winterkleding, heb je dus nog een lekkere warme trui nodig, of wilde je die ene leuke blouse nog bestellen dan is dit je kans!
 3. Hunkemöller
  Tot 50% korting op de mooiste lingerie van Doutzen en ook nog eens gratis verzending vanaf een besteding van € 25,00 
 4. Zara
  In de winkels en online heeft Zara op geselecteerde items leuke kortingen. Persoonlijk winkel ik altijd veel leuker bij de Zara in de uitverkoop, sommige items vind ik namelijk nogal aan de prijzige kant. 
 5. Loavies
  Korting tot wel 70% hoe leuk is dat?! Ik heb al gebruik gemaakt van deze leuke kortingen. Ik heb namelijk een onwijs tof bomber jasje en een gave blouse besteld.
 6. The Musthaves
  Deze winkel kennen jullie misschien al wel, ik heb een keer een artikel geschreven over een item wat ik hier had besteld. Ook hun hebben leuke kortingen tot wel 75%
  Ik ben vooral fan van de blouses en de vesten van deze webshop.
 7. Douglas
  Ook Douglas kun je niet aan je voorbij laten gaan, ieder jaar weer in januari hebben ze een leuke uitverkoop. Misschien moet ik de kerstcadeaus maar in het nieuwe jaar pas gaan vieren met al die leuke kortingen. 
 8. Bijenkorf
  Bij de bijenkorf zijn nu nog meer artikelen met 50% korting voor dames, heren, kinderen maar ook op de woonafdeling zijn er leuke kortingen. Heb je nog nieuw servies nodig? Misschien vind je hier wel wat moois.

Zo veel leuke kortingen allemaal, ik word hier stiekem altijd heel gelukkig van. Ik maak ook ieder jaar weer gebruik van de nieuw jaars uitverkoop. Heb jij wel eens gebruik gemaakt van deze kortingen?

Liefs Nicole,

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

 

 

Advertenties

9 reacties op ‘Fashion | 8 winkels met nieuw jaars uitverkoop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s