Wishlist 2017 | Nicoleswereld

Gelukkig nieuwjaar allemaal! Ik hoop dat jullie allemaal goed en gezellig het nieuwe jaar zijn ingegaan. 2016 is voor mij echt voorbij gevlogen vol met leuke en minder leuke herinneringen. Vorig jaar maakt ik een wenslijstje voor mijzelf met allerlei producten wat ik graag afgelopen jaar had willen kopen. Ook in 2017 zijn er nog een heleboel producten die ik graag wil hebben. Ik heb deze leuke items op een rijtje gezet en wil ze dol graag met jullie delen.Ik heb besloten om mijn wenslijst dit jaar niet zo groot te maken, meestal halverwege het jaar heb ik er al weer een heleboel producten aan toegevoegd, maar kan ik er ook een aantal producten van afvinken. De producten zijn heel verschillend en van budget tot best wel prijzig.

balea-slatkisi-1mac-mehr-lipstick_thumb_695x463Balea douche gel
Ik ben nog nooit in de DM drogist in Duitsland geweest, erg he?! Ik zou er echt heel graag een keer een kijkje willen nemen en ik ben dat ook zeker van plan dit jaar. Ik ben vooral benieuwd naar de Balea douche producten, ik hoor en lees hier altijd hele goede dingen over. Dit maakt mij dus super nieuwsgierig. Voel je je geroepen om mee te gaan? Hartstikke gezellig!

MAC lipstick | Merh
Er staat al weer een hele poos een lipstick van MAC op mijn wenslijst en die neem ik gewoon mee naar dit jaar, want ik heb hem nog steeds niet.. Dit komt vooral omdat ik de laatste tijd behoorlijk wat lipsticks heb gekregen en ik ze niet allemaal tegelijkertijd kan dragen. Helaas moet Merh dus nog even op mij wachten, maar ik ben zeker van plan hem te halen!

the-balm-meet-matte-trimonythe-balm-mary-lou-manizerThe Balm | meet matte trimony
Ik ben dol op oogschaduws en ik ben bang dat ik een lichtelijke zwak heb gekregen voor oogschaduw palettes. Er zijn zoveel mooie palettes met verschillende matte en glimmende tinten. Zo vind ik de meet matte trimony ook onwijs mooi, en wil ik nog graag in mijn bezit krijgen.

The Balm | Marry Lou Manizer
Bij een hele boel van jullie al bekent denk ik! Ik kan maar 1 denk zeggen. Je heb nooit genoeg highlighters.

goedkoop-ugg-kinderschoenen-nieuwe-listing-kids-kensington-toast-bruin-laarzen-outlet-193_2n1243a0jf-j1112

Ugg Kids Kensington Toast bruin
Ik heb deze heerlijk zittende uggs al in het zwart. Deze zijn nu denk ik al bijna 3 jaar oud en dus behoorlijk uitgelopen. Ze zijn vooral erg groot geworden waardoor ik nu dubbele of hele dikke sokken aan moet.. Daarom staat nu de bruine versie op mijn lijstje. ze zitten heerlijk warm en zien er ook nog eens leuk uit! Doordat ik kleine voeten heb scheelt het behoorlijk in de prijs voor mij.

Nike Performance
Een van mijn voornemens van 2017 is dat ik dit jaar weer wil gaan hardlopen. Ieder jaar probeer ik het weer zodra de lente weer komt, maar na een paar keer stop ik er weer waarom weet ik eigenlijk niet. Maar nu ben ik vast besloten om het op te pakken en hier in ons prachtige duin gebied te gaan lopen. En zodra ik het een aantal weken vol gehouden heb mag ik van mijzelf deze prachtige hardloopschoenen aanschaffen. 

panasonic_100_400mm_g_series_lens_121198410167784_black_545847_001_productlarge

Panasonic 100-400 lens
Dit is de duurste aankoop die op mijn lijstje staat, ik weet ook niet of ik deze dit jaar of misschien volgend jaar pas aanschaf, het is een flink bedrag € 1499,00 en wil hier rustig aan voor gaan sparen aangezien ik ook nog op vakantie wil samen met mijn vriend. 

Basic Lang Blouse Only
Deze truitjes zitten zo onwijs lekker! Ik draag ze erg graag en zijn makkelijk te combineren. Ik draag ze op een koude winterdag graag onder een leuk jasje, maar ook boven een rokje met mijn over knee laarzen vind ik ze erg leuk, ik zou er graag nog een paar kleuren bij willen hebben.

Ik ben ontzettend benieuwd naar wat ik allemaal kan afstrepen eind van het jaar. Ik hoop natuurlijk een hele boel, maar ik weet niet zeker of ik dit red. Ook zullen er in de loop van het jaar wel een aantal dingetjes bij komen. Er zijn altijd zoveel leuke dingen wat ik graag wil hebben. Heb jij een wenslijst gemaakt voor 2017 ?

Liefs Nicole,

Ik zou het leuk vinden als je mij zou volgen via Bloglovin | Instagram | Twitter  | Facebook

Advertenties

11 reacties op ‘Wishlist 2017 | Nicoleswereld

  1. Ik wens je een gelukkig en gezond nieuwjaar! Wat een leuke wishlist. Ik hoop dat je het allemaal kan krijgen dit jaar.Op mijn wishlist staat naked 1 en 2 te kopen! En ook om meer m.a.c. lipsticks in mijn stash te verzamelen.

    Liked by 1 persoon

  2. Gelukkig nieuw jaar! Je moet zeker naar de DM in Duitsland gaan. En inderdaad, voor de douchegels van Balea. Wat zijn die geweldig, én goedkoop! Oh en dat oogschaduwpalette van The Balm ziet er ook super mooi uit ♥

    Liked by 1 persoon

  3. Merh van Mac en Mary-Lou manizer van the balm kan ik zeker aanraden, echt top producten! De beste wensen voor het nieuwe jaar en hopelijk kan je alle producten van je wishlist schrappen 🙂 x

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s