Beauty | Catrice Victorian Poetry Eyeshadow

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEen ooglook vind ik niet compleet zonder een mooie oogschaduw aan te brengen. Ik draag iedere dag een poedertje op mijn oogleden. Ik vind dan dat mijn ogen net wat sprekender lijken. Vandaag heb ik voor jullie een review van Catrice de Victorian Poetry eyeshadow Benieuwd naar wat ik hier van vind ?

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIk kreeg dit palette cadeau en dat ik de kleuren van dit palette zag maakte mijn hart stiekem een klein sprongetje. Ik ben echt dol op deze prachtige kleuren. Dit oogschaduw palette van Catrice is van het limited edition Victorian Poetry collectie. 
Wat mij opgevallen is, is dat de oogschaduw kleuren geen naam hebben.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHet uiterlijk van dit palette vind ik erg mooi, het is een simpel wit doosje met een rosé gouden bedrukking erop. Zodra je het palette opent zie je een grote spiegel, 3 licht roze tinten 1 lila tint en 2 donkerde tinten. Zoals je kunt zien zijn de oogschaduws behoorlijk glanzend. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJe kunt zien dat de swatches niet heel duidelijk zijn, nu kreeg ik ze helaas ook niet zo goed op de foto. Dus in het echt op mijn arm kon je de kleuren wat beter zien. Ik denk dat je kleur 1, 2 en 3 ook heel mooi als highlighter kan gebruiken. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ondanks dat de swatches niet helemaal goed te zien zijn op deze foto, ben ik wel erg blij met dit palette. Hij heeft mooie kleuren en een fijn textuur. Wel is hij iets poederig waardoor je even je kwast moet aftikken. Maar zodra je dit gedaan heb, heb ik geen problemen met het aanbrengen van deze oogschaduw. De oogschaduw blijft bijna de hele dag mooi zitten. Ik sta meestal al om kwart voor 6 op dus mijn make-up moet van ± 6:30 tot s’ avonds tot ik mijn make-up verwijder blijven zitten. Deze oogschaduw blijft ongeveer tot een uur of 4/5 goed zitten en hierna word hij wat minder. Maar voor de prijs is het een heel mooi oogschaduw palette! Dit palette kost € 6,99 en is te koop bij Kruidvat en is verkrijgbaar tot januari 2017.

Liefs Nicole, 

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin
Of heb je misschien mijn Facebook al geliked?

Advertenties

4 reacties op ‘Beauty | Catrice Victorian Poetry Eyeshadow

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s