De best gelezen artikelen van 2016

Ik vind het altijd heel leuk om terug te kijken naar het afgelopen jaar, ook op het gebied van mij blog. Dit is mijn eerste blog jaar en ik vind het echt heel leuk om te zien hoe de statistieken omhoog gaan! Ik hou dit ook heel graag bij. Ik heb een overzicht gemaakt met mijn best gelezen artikelen van afgelopen jaar, benieuw?

IMG_2404

#5 Essence | The False Lashes Mascara

Het review van deze mascara viel bij jullie goed in de smaak, want hij is vanaf het moment dat hij online kwam tot nu goed bekeken. Ik ben nog steeds erg blij met deze mascara en gebruik hem ook regelmatig. Ook de foto’s van deze mascara vind ik erg leuk geworden.

IMG_1892.jpg

#4 Review | Dream eau de toilette Primark

Op nummer 4 staat een review van een parfum van de Primark, die ik nu eigenlijk niet zo veel meer gerbuik. Ik heb eigenlijk geen idee waarom niet. Een fijn klein parfumflesje voor maar € 2.50 met ook nog eens een fijne geur. Dit flesje is ook makkelijk mee te nemen bijvoorbeeld als je op reis gaat. Hij is erg klein waardoor hij makkelijk in je beautycase past.

Processed with VSCO with c1 preset

#3 Lifestyle | Aliexpress koopjes

Mijn Aliexpress koopjes staat op nummer 3!  Ik ben nog steeds heel blij met de aankopen die ik gedaan heb toen. Op Aliexpress kun je echt van alles bestellen van kleding tot make-up en noem het maar op, je kunt het zo gek niet bedenken. Ik ben een tijdje echt verslaafd geweest omdat alles zo heerlijk goedkoop is. Je besteld bijvoorbeeld een telefoonhoesje voor maar € 0.81 en drie weken later ligt hij op je deurmat. Hoe leuk is dat?!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

#2 Eigen domein + Winactie

Eigenlijk wilde ik vanaf het begin al een eigen domeinnaam, maar ik heb dit toch even uitgesteld zodat ik mij hier iets meer in kon verdiepen. Nadat ik een beetje wist hoe ik dit moest doen en waar, heb ik het natuurlijk gelijk gedaan! Dat was een reden voor een leuk feestje en hierom had ik een leuk beauty pakketje samengesteld en deze verloot onder mijn volgers.

img_2566_fotor

#1 Makeup Eraser | Action

Op nummer 1 staat een artikel die ik nog niet zo heel lang geleden geschreven heb. Ik liep een keer in de action en kwam deze Eraser tegen. Je heb ze van veel verschillende merken en met verschillende prijsklasse. Hoe fijn klinkt het om met alleen water al je make-up te kunnen verwijderen?! Het werkt zo makkelijk en is vooral heel handig voor als je op reis gaat. Je kunt hem namelijk makkelijk uitwassen en even laten drogen.

Had jij verwacht dat dit de meest gelezen artikelen van 2016 waren?

Liefs Nicole, 

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin
Of heb je misschien mijn Facebook al geliked?

 

 

Advertenties

5 reacties op ‘De best gelezen artikelen van 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s