Beauty | Rituals Foaming Shower Gel

img_0039
Het doucheschuim van Rituals is heel bekend en waarschijnlijk heb je ze zelf ook wel eens gebruikt, of in de winkel zien staan. Ik gebruik het al jaren en wat vind ik dit toch heerlijk spul!

Er zijn op dit moment 7 soorten (Yogi Flow, The Ritual of Dao, Happy Buddha, The Ritual of Sakura, Hammam Delight, Samurai Zuzu Shower, Samurai shower). En 2 limited editions The Ritual of light shower foam en Oriental dream. Ze kosten allemaal €8,50 per stuk en bevatten 200ML. Er zijn ook mini varianten deze bevatten 50ML en kosten €4,50, leuk om uit te proberen of mee te nemen als je op reis gaat. 

Wat ik zo fijn vind aan deze producten is dat ze zo geweldig schuimen, heerlijk zacht op je huid aanvoelen, ze zijn zuinig in gebruik en ze ruiken ontzettend lekker!

Alles bij elkaar maakt dat ik deze flesjes elke keer opnieuw weer koop! Ze zijn ook lekker makkelijk en snel onder de douche omdat ze meteen schuimen wanneer je de shower gel over je lichaam verdeelt. Het komt uit de fles als een gel, en wanneer je het uitsmeert gaat het heel heftig schuimen, heel anders dan gewone douchegels. Het lijkt qua werking wel een beetje op een scheergel, dat gaat ook altijd zo heftig schuimen.

img_0042
En die geuren… Die zijn zo lekker! Stuk voor stuk vind ik ze heerlijk, ik heb ze allemaal in de afgelopen jaren al wel eens uitgeprobeerd. Ik denk dat op dit moment Yogi Flow mijn favoriet is, Ik vind die geur gewoon ontzettend lekker. Ik heb deze nu weer in de badkamer staan omdat ik hem bij mijn kerstpakket heb gekregen. 

img_0041
De ingredienten zijn niet heel bijzonder, er zit gewoon SLES (sodium laureth sulfate) in, maar dat merk ik toch niet echt. De gel voelt juist heel zacht aan op mijn huid. Na het douchen moet ik mijn huid wel even insmeren met een bodylotion of iets dergelijks, maar dat heb ik eigenlijk altijd na het douchen.

img_0045
De verpakkingen vind ik ook heel erg mooi: strak en in felle kleurtjes. Staat ook leuk naast elkaar in de badkamer, als je er meerdere hebt!

Ik ben gewoon enorm fan van de Rituals Roaming Shower Gel!

Liefs Nicole, 

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin
Of heb je misschien mijn Facebook al geliked?

 

Advertenties

15 reacties op ‘Beauty | Rituals Foaming Shower Gel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s