Winter tag 2016

img_1864Vandaag is het officieel winter! Terwijl ik dit schrijf is het buiten erg koud en wat mistig dus het is echt winter weer. Ik hoop stiekem op een witte kerst dit jaar maar dat zal er wel niet inzitten, want zo heel koud is het nou ook weer niet buiten. Ik kwam op verschillende blogs een leuke winter tag tegen, Ook ik wilde deze graag invullen want hij past goed bij deze tijd van het jaar. Kijk je mee naar wat mijn antwoorden zijn? 

Wat is je favoriete nagellak in de winter?
Ik draag niet zo heel veel nagellak vanwege mijn werk, helaas mag dit niet. Maar ik heb er wel een heleboel en vind het ook heel leuk om mijn nagels te lakken. Deze tijd van het jaar draag ik graag wat donkere kleuren zoals, bordeaux, donker blauw of wat meer bruine tinten. 

Wat is je favoriete winter lip product?
Lippenbalsem, net als een heleboel van jullie denk ik. Ik ben vooral fan van Labello of babylips.

truien2.jpgWat is je meest gedragen winterkleding?
Dikke truien, ik ben een echte koukleum dus een lekkere trui voor in de winter kan voor mij niet dik genoeg zijn.

Welke winter accessoire draag je het meest?
Handschoenen en een sjaal. Ik kan echt niet zonder met deze koude temperaturen!

omtalad-geurkaars-in-glas-rood__0334881_PE527555_S4.JPGWelke geur kaarsen vind je het lekkerst in de winter?
hmm, lastig ik vind onwijs veel geur kaarsen lekker. Op dit moment heb ik een rode bessen kaars aan staan en die ruikt heerlijk.

Wat is je favoriete drankje in de winter?
Warme chocolademelk met slagroom, vooral na een lange winterse wandeling. Maar een kopje vanille thee drink ik ook heel graag.

Wat is je favoriete kerst/vakantie film?
Hmm, ik denk niet dat ik echt een favoriete film heb. Ik blijf stiekem wel een Harry Potter fan. Maar een film die ik echt kan blijven kijken heb ik niet.

maxresdefault.jpgWat is je favoriete kerst/vakantie liedje?
Dat is Shake up christmas van Train. Dit vind ik een onwijs leuk en vooral een liedje waar ik heel blij van word!

Wat is je favoriete winterse/kerst eten?
Oliebollen, ik sta vooraan in de rij zodra de kraam weer in ons dorp staat. Ze zijn zòòg lekker!

Heb je nog plannen voor vakantie dit jaar?
Ik heb geen vakantie dit jaar, ik moet werken met oud en nieuw, maar met kerstmis ben ik wel vrij dus ik kan heerlijk aanschuiven bij het kerstdiner. Ik vind het niet erg om geen vakantie te hebben. Mijn vriend heeft wel vakantie maar die redt zich prima als ik aan het werk ben. 

Liefs Nicole, 

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin
Of heb je misschien mijn Facebook al gelikt?

 

Advertenties

3 reacties op ‘Winter tag 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s