Beauty | Catrice Glam & Doll False Lashes Mascara

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIk ga nog steeds door met het zoeken naar de perfecte mascara, ik heb er al een hele hoop in mijn stash zitten. Verschillende merken van high-end tot low budget. Alweer even geleden kwam ik de false lashes mascara van Catrice tegen. Het borsteltje sprak mij erg aan, zou dit de mascara zijn die ik aan het zoeken ben?

Wat mij gelijk opviel was dat het mascara borsteltje erg op die van de max factor clump defy lijkt. Dit vind ik altijd een hele fijne mascara. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERACATRICE GLAM & DOLL FALSE LASHES MASCARA

Deze valse wimpermascara is een uitbreiding van de succesvolle Glam & Doll collectie. De nieuwkomer scoort punten met het gebogen elastomeerborsteltje dat elke individuele wimper dekt met slechts één streek en van wortel tot uiteinde in diep zwart hult. De stimulerende formule zorgt voor extra volle wimpers en geeft spectaculaire resultaten. Valse wimpereffect , Rond vezelborsteltje , Ultrazwarte textuur

VERPAKKING 

De Glam & Doll mascara zit in een licht paarse metallic huls en heeft dezelfde vorm als de Glamour Doll mascara. Ik vind het een mooie mascara huls die er bovendien niet heel goedkoop uitziet. Zonder heel veel teksten, maar alleen in het zilver Catrice en de naam van de mascara. En er zit nog een stickertje op met ‘Blackest False Lashes’. De dop is groot genoeg om goed vast te kunnen houden tijdens het aanbrengen van de mascara. De huls bevat 9,5 ml mascara. En de mascara is 6 maanden houdbaar.

OLYMPUS DIGITAL CAMERABORSTELTJE

Een van de belangrijkste dingen van de mascara is natuurlijk het borsteltje. Daar let ik altijd heel erg op tijdens het kopen. De Glam & Doll mascara heeft een rubberen borsteltje die gebogen is. Alle ‘stekels’ zijn even lang en evenredig verdeeld over het hele borsteltje. Van dit soort mascaraborsteltjes word ik heel vrolijk, omdat deze meestal je wimpers heel mooi separeren. Het ziet er dus al met al goed uit tot nu toe. Het voelt trouwens ook allemaal heel stevig aan, waardoor je de mascara ook goed kunt aanbrengen.

oog-nicole

IMG_2412
CONCLUSIE:

Ik ben erg tevreden over deze mascara, hij breng fijn aan en maakt mijn wimpers duidelijk langer en zwarter. De huls van de mascara houdt ook fijn vast tijdens het aanbrengen en het mee bewegende borsteltje. Ik heb eigenlijk niet zo heel veel op aan te merken op de Catrice Glam & Doll fals lashes mascara. Ik denk dat ik deze mascara nog veel ga gebruiken.

Liefs Nicole, 

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin
Of heb je misschien mijn Facebook al gelikt?

Advertenties

8 reacties op ‘Beauty | Catrice Glam & Doll False Lashes Mascara

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s