Beauty |Lancôme Grandiose Liner

PC120052.jpgAl een hele poos geleden kwam ik de eyeliner van Lancôme tegen en uiteindelijk heb ik hem besteld met een cadeaubon van de Ici Paris. Lancôme heeft afgelopen juni de eyeliner uitgebracht. Deze eyeliner kun je buigen wat het aanbrengen makkelijker zou moeten maken. En aangezien ik heel graag eyeliner draag was ik heel benieuwd naar deze eyeliner!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEven heel eerlijk, ik kende dit merk eigenlijk nog niet.. Ik heb het merk wel al een aantal keren voorbij zien komen en ook wel in de winkels gezien. Maar ik had echter nog geen enkele product van Lancôme. Het merk Lancôme is een Frans merk en brengt een collectie uit voor, huidverzorging, geuren, make-up, lichaamsverzorging en een selectie voor heren. Ze hebben dus echt van alles in huis!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA  OLYMPUS DIGITAL CAMERANadat ik deze eyeliner voorbij zag komen op Social media werd ik gelijk nieuwsgierig, en dat kwam vooral door het uiterlijk van deze eyeliner. De Grandiose Liner is qua uiterlijk (en naam) duidelijk geïnspireerd op de Grandiose mascara. Ze hebben de vorm van het flesje, het ombre effect van transparant naar zwart en het roosje bovenin de steel met elkaar gemeen. De Grandiose Liner ziet er chic uit. 

Het leuke aan deze eyeliner vind ik dat er in de steel van deze liner een scharnier zit waardoor je heb 35 ° kan buigen. Je knikt de steel van de eyeliner naar links of naar rechts.

lancome_grandiose_liner05De eyeliner is intens zwart en heeft een flexibele stift, Deze is gemaakt van microvezels en harstextuur.

img_3024Het aanbrengen van de Lancôme Grandiôse Liner is even wennen, maar dat had ik ook niet anders verwacht. Ik gebruik altijd een rechte stift, maar nu was de eyeliner gebogen en moest ik mijn hand anders houden en de hoek anders nemen.

Toch lukte het zetten wel heel goed, de eyeliner droogt heel snel wat ik erg prettig vind! Soms wil ik wel eens een ‘dubbele lijn’ krijgen. Wat ik wel merkte is dat de eyeliner wat kan uitdrogen en daarom schut ik tussen het zetten door even.

Ik vind het een fijne eyeliner om mee te werken, het is even wennen maar hij is makkelijk in gebruik. Hij geeft een duidelijke zwarte lijn en je kunt er makkelijk een dikke of dunne lijn mee zetten. Je kunt de Lancôme Grandiôse Liner kopen voor € 36,00
Ook ben ik nu heel erg benieuwd naar de Grandioze mascara. 

Liefs Nicole, 

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin
Of heb je misschien mijn Facebookpagina al gelikt?

Advertenties

6 reacties op ‘Beauty |Lancôme Grandiose Liner

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s