5 foto’s waar ik het meest trots op ben

Op sommige foto’s die je maakt mag je echt wel een beetje trots zijn. Je heb soms van die reviews die eruit springen en waar je trots op bent. Of op die ene foto van jezelf of juist op die mooie productfoto die je erg mooi vind. Vandaag laat ik zien op welke foto’s ik trots ben.

OLYMPUS DIGITAL CAMERABeauty | Etos hydra day & night cream.

Deze foto vind ik zelf gewoon heel leuk geworden. De achtergrond van het tijdschrift maakt de foto net even af. Ik vind het de laatste tijd steeds leuker om met achtergronden te experimenteren. De dag en nachtcrème is trouwens erg fijn!

OLYMPUS DIGITAL CAMERABeauty | Etos eyeshadow primer

Bij dit review plaatste ik ook een foto op instagram en die kreeg ook aardig wat likes. Ik vind het altijd zo leuk als ik niet de enige ben die mijn foto mooi vind. Ook met deze foto speelde ik een klein beetje met de achtergrond de combinatie van marmer en geel vind ik persoonlijk erg mooi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERABeauty | W7 Shade & Swap

Deze foto is erg simpel maar ik vind hem echt mooi gelukt. Het is een duidelijke foto en je kunt hier goed de details op zien. Dit kleine doosje is trouwens echt ideaal tijdens het maken van een ooglook. Op deze manier kom ik nooit kwasten te kort en hoef ik tijdens een vakantie maar twee kwasten mee te nemen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAsmartphone case van mobigear (+winactie!)

En hier is de marmer en gele achtergrond weer, in combinatie met mijn paarse telefoonhoesje vind ik dit echt een leuke foto geworden. De winnaars zijn al bekent gemaakt dus je kunt helaas niet meer mee doen aan de winactie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lifestyle | 5 redenen waarom ik bloggen leuk vind

Ik denk dat dit de foto is waar ik het meest trots op ben. Ik vind de kleuren allemaal zo mooi bij elkaar. De witte achtergrond met verschillende producten erop staat gewoon heel erg vrolijk. En laat ik nou net heel blij worden van vrolijke plaatjes. Ik heb deze foto gemaakt omdat ik in het GET STARTED boekje al mijn blog ideeën opschrijf en de stiften gebruik ik om ze kleurrijk af te vinken. 

Heb jij ook foto’s waar je trots op bent? Ik ben heel benieuwd welke foto jij het mooiste vind van dit lijstje. En misschien heb je nog tips voor mij, dan hoor ik het graag! 

Liefs Nicole, 

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin
Of heb je misschien mijn Facebookpagina al gelikt?

Advertenties

11 reacties op ‘5 foto’s waar ik het meest trots op ben

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s