Lifestyle | Weekendje weg + Shoplog

img_2826November heb ik heerlijk rustig en in een chilmodus afgesloten. Ik ben het laatste weekend van November een weekendje weg geweest samen met een vriendin. De mannen hebben we thuis gelaten en we hebben alleen onze benodigde spullen mee genomen. De stad waar we naartoe gingen is Maastricht geworden en we hebben heerlijk genoten met z’n tweetjes.
Chantal had eerst school dus we gingen pas laat in de middag rijden. Maar hierdoor had ik lekker rustig de tijd om mijn spullen nog in te pakken en even de stad in te gaan. Ik moest namelijk maar werken tot 11 uur. Hierna ben ik gelijk door gegaan naar Zaandam en vanwege black Friday had ik ook nog eens hele leuke kortingen!

img_2812Ik had een poos geleden al hele toffe over knee laarzen gezien maar heb ze toen toch niet mee genomen, maar omdat ik er aan bleef denken mocht ik van mijzelf terug gaan naar de winkel en nou ging er 15% korting vanaf waardoor ze nu nog leuker zijn! Ook waren de broeken voor de helft van de prijs en kocht ik er een mooie licht blauwe spijkerbroek bij. 

PC040046.jpg
Natuurlijk moest ik ook even langs de Etos, en ik kocht daar deodorant, de nieuwe spalking eyeliner, droogshampoo van Batiste en herstellende crème van Andrèlon en ik moest nog even langs de pukkel afdeling, ik heb periodes dat ik soms een heleboel pukkeltjes tegelijk krijg. Ik ben vooral heel erg benieuwd naar de droogshampoo van Batiste, ik heb nog nooit een droogshampoo van dit merk geprobeerd maar ik lees er een heleboel goede dingen over. Ik ben gegaan voor de droogshampoo voor donker en bruin haar, hier zit een vleugje kleur in en ik hoop hierdoor geen witte/grijze waas te krijgen. Dat krijg ik van een hoop droogshampoos namelijk wel.. 

img_2823Nadat ik thuis aan kwam heb ik mijn tas ingepakt met de spullen die ik allemaal mee wilde nemen. En ben ik nog wat gaan eten met mijn vader. Mijn moeder had een etentje met haar werk en mijn broer(tje) was werken. We hebben samen even een patatje bij de Mac Donalds gegeten. Hierna heb ik mijn vader weggebracht en ben ik naar Chantal gereden. 

Het duurde twee en een half uur voordat we bij het hotel aan kwamen. Het was een prachtig hotel en makkelijk te vinden, niet ver van de snelweg. Omdat het al laat in de avond was hebben we onze spullen boven naar de kamer gebracht en zijn we beneden nog een drankje wezen drinken. Tijdens de rit in de auto en in het hotel konden we lekker bijkletsen. Ik had een aantal nagellakjes meegenomen zodat we even lekker konden tutten samen. 

img_2827Het heerlijke ontbijtbuffet. 

Na het ontbijt zijn we de stad in gegaan om lekker te winkelen. Dankzij Black Friday hadden veel winkels zaterdag ook nog kortingen. En hebben we ons lekker kunnen laten gaan in de winkels. We kochten een prachtige onesie en ik had daar nog een leuk cadeautje voor mijn moeder gekocht. (voor onder de kerstboom straks) 

img_2844Ik ben dol op de producten van Kiko Milano dus ook daar gingen we even helemaal los! De kortingen hier waren drie producten kopen + drie producten gratis. Hoe leuk is dat?!

img_2830Toen was het tijd om te lunchen ik ging voor de Scampi’s in knoflookolie met brood en patat. Dit was wel heel erg veel en kreeg het ook niet allemaal op. Ik heb de patat toen maar laten staan. 

We kwamen sinterklaas tegen in de bijenkorf en het was gigantisch druk. Dat wij weer terug liepen naar de bus halte om terug te gaan naar het hotel werd het ook steeds drukker in de stad.  Nadat we weer terug gekomen waren bij het hotel zijn we een filmpje wezen kijken, even onze voeten laten rusten!

img_2840We hadden om 7 uur gereserveerd bij een restaurant waar we gingen dineren.
Ik ging voor de hamburger waar patat bij zat, het was dus maar goed dat ik die van vanmiddag niet meer op kreeg. Maar ook van deze puntzak had ik vrij weinig patat gegeten, het was allemaal gewoon zo veel!

Wat wel een beetje vreemd was, was dat de tafel afgeruimd werd en er 1 zak patat op tafel bleef staan. Ze vertelde nog dat ze het zonde vind om het altijd weg te moeten gooien (dit gebeurt dus regelmatig) Maar om hem dan gewoon niet meer op te komen halen en te laten staan? Er kwam verder ook niemand meer naar ons toe voor een dessert of drinken. Chantal is toen zelf maar die kant op gegaan en heeft even gevraagd of er nog iemand de patat kwam ophalen, al gauw was er iemand bij ons tafeltje gekomen. 

img_2846Mijn ontbijtje van zondagmorgen.

Na het ontbijt hebben we langzaam onze spullen weer in gepakt, ons opgemaakt en zijn we weer met de auto richting huis gaan rijden.
Dit was ons weekend en wij hebben ons prima vermaakt, heb jij nog wat leuks gedaan om november af te sluiten? Ik vind het leuk als je een reactie achter laat. 

Liefs Nicole, 

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin
Of heb je misschien mijn Facebookpagina al gelikt?

Advertenties

3 reacties op ‘Lifestyle | Weekendje weg + Shoplog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s