Beauty | I ♥️ Makeup Golden Bar & Bronze and Glow

img_0025Mijn make-up stash bestaat uit meerdere chocolade repen. Ik vind de repen van make-up Revolution echt geweldig. Toen ik zag dat de Trekpleister de nieuwe variant ging verkopen ben ik net als heel veel beauty lovers naar de winkel toe gerend. 

Dat ik in de folders aan het rondstruinen was, zag ik de palettes staan. Ik werd al gelijk enthousiast en wilde gelijk de volgende dag naar de winkel toe gaan.
(gelukkig had ik meerdere dingen nodig, en kon ik dit mooi als excuus gebruiken).
Ze hadden twee varianten chocolade palette, de bronze and glow en een regenboog highlighter. Ik heb helaas de regenboog highlighter niet kunnen bemachtigen, deze was iedere keer erg snel uitverkocht. Deze nieuwe chocolade palettes
 zijn sinds kort ook online verkrijgbaar bij boozyshop en de officiële website van Make-up Revolution.

I Heart Makeup bronzer en highlighter | Bronze and Glow

img_0016Wat mij als eerste opviel toen ik de palette in de schappen zag staan was de Bronze and Glow. Dit is een prachtige bronzer en highlighter palette. Dit palette is een slag kleiner dan de chocolade palette, verder is hij precies hetzelfde. Ik ben enorm tevreden over de oogschaduw’s en daarom ben ik heel benieuwd naar de Bronze and Glow. 

img_0017Hij heeft een leuk patroontje wat ik goed bij het palette vind passen. De bronzer is zo te zien mat en niet al te donker van kleur, de highlighter bevat een subtiele glans.

img_0019Dit ziet er mooi uit! een prachtige chocolade bronzer en een wit/gouden highlighter.

I Heart Makeup Golden bar | Eyeshadow palette.

img_0026Wat ik het mooie vind aan deze verpakking is dat hij uit twee kleuren bestaat. De combinatie van bruin en goud vind ik echt prachtig. De vorige palettes waren èèn kleur, heel leuk dat ze nu een combinatie van bruin en goud hebben gedaan.

img_0028Wat mij als eerste op viel is dat de kleuren geen namen hebben, wat de andere palettes wel hebben. De kleuren zijn mooi gepigmenteerd en brengen fijn aan.

Het palette bestaat uit 16 prachtige glanzende kleuren. De kleuren zijn helemaal mijn style het zijn allemaal warme gouden tinten op de witte highlighter na. Dit is een prachtig palette om een alle daagse look mee te maken. Ook kun je hier een wat hardere look mee maken voor als je uit gaat. Ik vind vooral de kleuren van de eerste en de tweede rij erg mooi, maar ook de laatste rij kan en mag niet ontbreken bij dit palette.

img_0032img_0035img_0037Ik vind dit een geslaagd palette, met de kwaliteit die we gewend zijn van I heart make-up.

Ik ben erg tevreden over beide palettes. Ik vind de chocolade palettes over het algemeen allemaal erg fijn en kon het ook niet laten om deze te laten liggen. De kleuren van beide palette zijn erg mooi. Ik ga hier nog lang veel plezier van hebben. 

Liefs Nicole, 

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin
Of heb je misschien mijn Facebookpagina al gelikt?

 

 

Advertenties

14 reacties op ‘Beauty | I ♥️ Makeup Golden Bar & Bronze and Glow

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s