Beauty | W7 Shade & Swap

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJe bent druk bezig met een ooglook maken en opeens kom je erachter dat je geen schone oogschaduw kwast meer heb. Het gebeurt mij regelmatig want ik kom eigenlijk wat oogschaduw kwasten te kort. Toen kwam ik de Shade & Swap make-up colour swapper van W7 tegen en dit zou al die problemen moeten verhelpen. Deze spons maakt kwasten op een droge manier schoon waardoor je ze direct weer kunt gebruiken. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe Shade & Swap makeup colour swapper ziet eruit als de achterkant van een schuursponsje en zit in een roze plastic bakje zodat je hem makkelijk mee kunt nemen.
De ‘spons’ is heel makkelijk te gebruiken. Je haalt je vieze kwast over het oppervlak heen, totdat er geen kleur meer vanaf komt. Dat is alles wat je hoeft te doen. De kwast is schoon en je kunt hem gelijk weer gebruiken. De spons kun je ook omdraaien en hierdoor kun je nog langer plezier van de Shade & Swap hebben.

Wel handig om te weten is dat de Shade & Swap make-up colour swapper alleen geschikt is voor poederkwasten en vanwege het kleine oppervlak, vooral handig van pas komt bij oogschaduwkwasten.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
                       (voor het gebruiken van de Shade & Swap make-up colour swapper)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
                       (na het gebruiken van de Shade & Swap make-up colour swapper)

Het is wel belangrijk dat je je kwasten blijft wassen. Dit is makkelijk als je tijdens het maken van een ooglook een schone kwast nodig heb maar dit is zeker geen vervanger voor het wassen van je kwasten. Het wassen van je kwasten met bijvoorbeeld babyshampoo is veel hygiënischer. Ik vind dit een heel fijn product en zal hier regelmatig gebruik van maken.

De W7 Shade & Swap makeup colour swapper kost  4,95

Liefs Nicole, 

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin
Of heb je misschien mijn Facebookpagina al gelikt?

Advertenties

16 reacties op ‘Beauty | W7 Shade & Swap

  1. Ik twijfel dus om zoiets aan te schaffen. Ik hoorde dat zo’n haardonut van hetzelfde materiaal is, dus die heb ik maar aangeschaft. Nu was ik mijn kwasten na gebruik, maar das best een hele klus, haha. Dilemma!!

    Liked by 1 persoon

  2. Wat een handig product! Ik heb een soortgelijk product al vaker voorbij zien komen bij diverse Youtube filmpjes. Handig als je in één look twee keer dezelfde kwast nodig hebt.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s