Beauty | Makeup Obsession palette zelf samenstellen

PB250004.jpgZelf een palette samenstellen wie wil dat nou niet?! En het is allemaal mogelijk, het is nu ook behoorlijk populair in de beauty wereld. Verschillende merken doen er nu aan mee en zo is er heel veel keuze. Ik heb gekozen voor het merk Makeup Obsession. Dit merk biedt je de mogelijkheid aan om dus zelf je palette samen te stellen. Je kunt kiezen uit een palette waar 6 of 12 stuks in kunnen. Vandaag laat ik je zien waar ik voor heb gekozen en wat allemaal de mogelijkheden zijn van zelf een palette samenstellen. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMakeup obsessie hoort bij het rijtje TAM beauty thuis. TAM beauty hoort bij de brand waar o.a. Makeup Revolution, I love make-up en Freedom onder vallen. Aan het lettertype op de verpakking kun je ook goed zien dat het merk in dat rijtje thuis hoort. Als je misschien bekent bent bij dit merk zul je namelijk zien dat ze goed zijn in het na maken van bekende merken. Deze ster doet mij namelijk sterk denken aan de ster op de producten van Jeffree Star.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAVia Boozyshop zag ik dit merk voorbij komen en werd ik behoorlijk nieuwsgierig, ik ging kijken en kwam er toen achter dat je zelf een palette kan samenstellen. Je kunt een palette helemaal zelf naar smaak samenstellen. Zelfs de kleur van het palette kun je zelf uitkiezen. Er zijn ook verschillende maten paletten. Je kunt kiezen voor een palette waar 6 of 12 stuks in kunnen.

Verder kun je kiezen uit verschillende producten zoals; blush, highlighter, poeder, oogschaduw, contour en strobe refills. Dit kun je dan samenstellen in jou eigen palette. Erg handig voor als je op reis gaat, je kunt op deze manier 1 palette meenemen waar alles in zit wat je nodig heb. 

Ik heb gekozen voor het gouden palette waar 6 verschillende refills in kunnen.  Ik vind dit echt een prachtig palette en ik kan hem makkelijk terug vinden omdat ik nog niet eerder een gouden palette in mijn bezit heb. Het palette voelt stevig aan en er zit een mooie grote spiegel in. Wanneer het palette gevuld is, is het gewicht goed verdeeld. En kan het palette open blijven staan zonder dat hij omvalt of helemaal open valt. Hier hebben sommige palette met ‘zware’ spiegels wel last van. Naar mijn mening is dit palette van goede kwaliteit.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAls het palette leeg is ziet het er best gek uit eigenlijk. De gaten in het paletten zijn erg handig wanneer het palette gevuld is. Je kunt als je het palette omdraait de namen van de producten zien die er in zitten. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAIk heb niet in 1 keer 6 verschillende refills besteld. Dit hoeft ook helemaal niet en je kunt je palette langzaam bij vullen of vervangen met andere kleurtjes. Ik ben zelf gegaan voor 3 oogschaduw tinten. E145 Azure , E114 Moonshadow , en E130 New York. Er staat ook zeker nog een highligter op mijn wenslijstje want die zagen er ook prachtig uit. 

PB280032.jpgDe kwaliteit van de producten zijn natuurlijk ook belangrijk. Je koopt de oogschaduw refills voor € 2,49 per stuk. En naar mijn mening krijg je zeker waar voor je geld. Je kunt doordat je zelf de kleuren kiest een prachtige ooglook maken helemaal naar eigen stijl. 

Makeup Obsession Medium Luxe Palette Gold Obsession kost € 6,95 , Makeup Obsession Eyeshadow Refills kost € 2,49 , Makeup Obsession Blush Refills kost € 3,49 , Makeup Obsession Contour Refills kost € 3,49 , Makeup Obsession Highlighter kost € 3,49 , Makeup Obsession Strobe Refills kost € 3,49

Liefs Nicole, 

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin
Of heb je misschien mijn Facebookpagina al gelikt?

Advertenties

7 reacties op ‘Beauty | Makeup Obsession palette zelf samenstellen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s