smartphone case van mobigear (+winactie!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIn deze tijd is het heel normaal om een telefoon bij je op zak te hebben. Ook op jonge leeftijd hebben ze al een smartphone mee naar school of tijdens het naar buiten gaan. En wat is er nou leuker dan je telefoon aankleden met een hoesje. Ik vind het in ieder geval erg leuk om te doen en heb er tegenwoordig een heleboel in mijn bezit. Ik wissel dan ook regelmatig van hoesje. Onlangs werd ik benaderd door hoesjesdirect.nl en ontving ik een hoesje van het merk mobigear. Ik vind het altijd zo leuk om iphone hoesjes uit te kiezen!

De webshop heeft een enorme keuzes aan hoesjes van verschillende merken, ook hebben zij een eigen huismerk genaamd MobiGear. Van deze collectie mocht ik een hoesje uit kiezen en ik koos S-Shape TPU Case Paars.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADit  iPhone 5S hoesje  beschermt de mobiel tegen krassen en bij vallen of stoten, is gemaakt van stevig en robuust materiaal en alle knoppen en functies blijven gewoon bereikbaar. Dit hoesje is verkrijgbaar in verschillende kleuren zoals Roze, Paars, Blauw en nog veel meer. Het hoesje kost maar € 11,95 want hem nog leuker maakt!

Op de website van hoesjesdirect.nl is zo veel leuks te vinden voor je telefoon. Wat ook erg handig is zijn de powerbanks die ze hebben. Voor als je bijvoorbeeld onderweg bent en je telefoon raakt leeg dan heb je altijd een oplader bij de hand en blijf je dus gewoon bereikbaar!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAWINACTIE
Ik ga een winactie organiseren! ik mag namelijk van hoesjesdirect.nl 2 van mijn volgers blij maken met een hoesje naar keuze van MobiGear. Laat hieronder in een reactie weten of je mee doet!

Hoe kun je meedoen?
Like de Facebook pagina van RR Commerce
Like mijn Facebook pagina nicoleswereld

Tot wanneer loopt de winactie?
Ik maak de 2 winnaars bekent op woensdag 23 november via mijn Facebookpagina, de winnaar(es) kan mij dan een e-mailtje sturen. Houd dus mijn facebookpagina in de gaten en zorg ervoor dat je binnen  36 uur reageert. Bij geen reactie binnen 36 uur zoek ik een nieuwe winnaar uit. Heel veel succes!

Liefs Nicole, 

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin ?

 

Advertenties

7 reacties op ‘smartphone case van mobigear (+winactie!)

  1. Wat een leuke hoesjes! 😉 En zeker superhandig aangezien ook ik mijn telefoon wel eens laat vallen…
    Superleuke actie organiseer je voor je volgers…, waar ik graag een kansje op maak.. Alle verplichte stapjes doorlopen
    Groetje van ilsiee

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s