Beauty | DIY gezichtsmasker met olijfolie

PB110004.jpgIk ben dol op gezichtsmasker, en vind het sinds kort ook erg leuk om zelf te experimenteren met ingrediënten om zelf een gezichtsmasker te maken. Ik ging een klein beetje rondstruinen op internet voor ingrediënten die goed voor je huid zijn. Zo kwam ik op olijfolie en zelf had ik de honing al bedacht. Olijfolie is goed voor je lichaam, lekker voor in je sla of om mee te wokken. Maar ook is olijfolie erg goed voor je huid. Heb jij een extreem droge huid, bijvoorbeeld je benen? Smeer het voor je naar bed gaat even in met een klein beetje olijfolie en ik verzeker je ervan dat je de volgende ochtend hele zachte benen heb. Oké terug naar het onderwerp ik dwaal een beetje af. Benieuwd naar hoe ik dit masker maak en wat je nodig heb? Lees dan gauw met mij mee.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJe heb maar een paar ingrediënten nodig voor dit masker en het is heel simpel om te maken. Ook denk ik dat je alles al in huis heb dus kun je meteen aan de slag.

Ingrediënten:
 Èèn eetlepel olijfolie
Twee eetlepels honing

Materialen:
 Èèn kommetje
Magnetron
Masker/foundation kwast

Het is echt heel erg makkelijk om te maken! Doe èèn eetlepel olijfolie in een (magnetron bestendige) kommetje en twee eetlepels honing. Roer dit tot een glad mengels door elkaar. Plaats het kommetje met het mengsel in de magnetron voor 20 seconden. Laat het even afkoelen zodat het niet zo erg heet meer is. Je masker is nu klaar om aangebracht te kunnen worden! Zelf vind ik het makkelijker om een kwast te gebruiken maar natuurlijk kun je dit ook met je vingers aanbrengen, net waar jij zin in heb!

PB110002.jpgNadat je het masker heb aangebracht kun je het 5 tot 10 minuten laten zitten. Hierna spoel je jou gezicht af met lauw/warm water. Ik merkte gelijk dat mijn gezicht gladder en zachter hiervan word. Ik ben heel erg benieuwd naar jullie mening van dit masker!

Maak jij zelf wel eens een masker? en welke ingrediënten gebruik je hier dan voor ?

Liefs Nicole, 

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin
Of heb je misschien mijn Facebookpagina al gelikt?

Advertenties

3 reacties op ‘Beauty | DIY gezichtsmasker met olijfolie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s