Beauty | Etos Highlighting Powder

OLYMPUS DIGITAL CAMERAHighlighter, highlighter en nog veel meer highlighter. Het lijkt in de beauty wereld de laatste tijd nergens anders meer om te gaan, en dat snap ik maar al te goed. Hoe leuk is het om een mooie glow aan te brengen op je gezicht. Zelf ben ik dol op highlighter en dan eigenlijk vooral op high-end highlighters, maar vandaag review ik een budget highlighter. Namelijk de Etos Highlighting Powder. Benieuwd wat ik van deze highlighter vind? Lees dan gauw verder.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe highlighter is een poedervorm en zit in een plastic doosje. Op de achterkant zit een stikker met de naam erop. Dit is de Etos highlighting powder GOLD. De inhoud van deze highlighter is 8 gram en heeft een houdbaarheid van 36 maanden. Ook onder dit Etos product kun je de ingrediënten vinden onder de stikker.Verder is het uiterlijk van de verpakking simpel en strak. (deze highlighter is ook nog verkrijgbaar in een cool rosé kleur).

Op het eerste oog lijkt de highlighter niet zo heel veel glans te hebben. Maar als ik de highlighter onder de lamp houd of fotografeer met een flitser dan zie je wel degelijk een mooie glinstering erin. Tijd voor de swatches!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIk merkte gelijk al tijdens het swatchen dat de poeder heel fijn en zacht aan voelt. De highlighter heeft geen grove, hele opvallende glitters maar is meer een zachte glans. Juist iets wat  ik mooi vind!

Ingrediënten:
Talc, Synthetic Fluorphlogopite, Mica, Diisostearyl, Malate magnesiumdimethicone, Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Lauroyl Lysine, Rosa Canina Fruit Oil, Octyldodecanol, Paraffin Liquidium, Retinyl Palmitate, Ascorbyl Pormitate. 

Conclusie:
Ik ben dik tevreden over deze highlighter van de Etos. Hij voelt erg fijn aan en heeft een mooie glow. De highlighter vind ik voor zowel overdag als ’s avonds naar een feestje erg mooi, je kunt hem voor ’s avonds gewoon wat dikker op doen. De highlighter vind ik ook niet te poederig aanvoelen en dat vind ik erg prettig werken. De Etos highlighting powder is te koop voor € 3,99 bij Etos.

Liefs Nicole, 

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin
Of heb je misschien mijn Facebookpagina al gelikt?

Advertenties

7 reacties op ‘Beauty | Etos Highlighting Powder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s