Beauty | Etos eyeshadow primer

Elke dag als ik make-up draag heb ik ook een poedertje op mijn oogleden zitten. Een oogschaduw maakt mijn ogen sprekender en mijn look helemaal af. Om ervoor te zorgen dat mijn ooglook mooi en netjes blijft zitten gebruik ik een oogschaduw basis dit keer probeerde ik die van de Etos met een oplichtend effect. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ik gebruik al een aantal jaartjes een oogschaduw basis maar een goedkope variant van een goede oogschaduw basis ben ik nog niet tegen gekomen. Mijn oogschaduw ziet er mooier uit met een goede basis eronder. De oogschaduw trekt minder snel in de lijntjes en blijft ook goed op zijn plek zitten. Ook heb ik de Too Faced Shadow Insurance in mijn stash klaar liggen om getest te worden. En heb ik de oogschaduw basis van Catrice (prime and fine) geprobeerd maar hier ben ik geen fan van. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het is een tube met een inhoudt van 10ml, hier kun je best een tijdje mee voort. Op de verpakking staat geen informatie maar alleen een klein stukje tekst in het engels. Maar nadat ik het prijs stickertje van de tube afhaalde zag ik letterafdrukken eronder zitten. Ik draaide de stikker om en zag hierop alle ingrediënten staan. Het tuitje van deze oogschaduw basis is handig en hygiënisch. Er komt een kleine hoeveelheid uit en dat is precies voldoende voor beide ogen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

De oogschaduw basis heeft een lichte foundation kleur met een kleine glinstering erin. Vandaar de naam eyeshadow primer Illuminating. Etos heeft namelijk ook nog een oogschaduw basis zonder Illuminating. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
(op bovenstaande foto kun je erg goed de glans zien, je zou hem ook zo zonder oogschaduw willen gebruiken)

Ingrediënten:
Isododecane, Mica, Cyclopentasiloxane, Disteardimonium, Hectorite, Lanolin, Silica, Trimethylsiloxysilicate, Macadamia, Ternifolia seed oil, Rosa canina fruit oil, Dimethicone,  
Polypropysilsequioxane, propylene carbonate, Ozokerite, Phenoxyethanol, Bisabolol, Caprylic Glycol, Tocopherol, Glycine Soja oil.

Wat zegt etos over dit product?
Deze speciale primer voorkomt dat oogschaduw in de lijntjes gaat zitten en houdt je oogmake-up langdurig op zijn plaats. Maakt tevens de kleur van je oogschaduw intenser en geeft een illuminating finish.

Conclusie:
Ik heb de oogschaduw basis nu al een tijdje in mijn bezit en kan zeggen dat ik tevreden ben over het resultaat, voor deze prijs is het een vrij goede oogschaduw basis. Maar helaas is mijn oogschaduw na het einde van een dag werken toch wel wat vervaagt aan de binnenkant van mijn oogleden. Helaas is dit dus geen goede oogschaduw basis voor mij, en moet ik nog even verder zoeken. Maar wie weet werkt deze oogschaduw basis bij jou wel heel erg goed. Voor de prijs hoef je hem in ieder geval niet te laten liggen! Je koopt deze oogschaduw basis al voor € 3,99 bij Etos.

Liefs Nicole, 

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin
Of heb je misschien mijn Facebookpagina al gelikt?

 

 

Advertenties

13 reacties op ‘Beauty | Etos eyeshadow primer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s