Fashion | OOTD Monday 31 October

Wat hebben we toch een prachtig weer voor de tijd van het jaar. Morgen is het alweer November en ik heb nog heerlijk mijn leren jasje aan. Normaal gesproken loop ik in deze tijd van het jaar in mijn winter laarzen en een dikke jas. Ik word hier super vrolijk van en vind het heerlijk om lekker een stuk te gaan wandelen in het park of bos. Nu de bomen hun herfst jas aantrekken is het nog mooier om door de natuur te wandelen. Vandaag heb ik mijn nieuwe outfit aangetrokken en die wil ik dol graag aan jullie laten zien. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Het shirt en de rok heb ik online besteld bij My Jewellery. De rok is even wennen voor mij ik ben het niet gewend om een leren rok te dragen. Maar hij zit wel onwijs lekker en ik vind hem erg mooi dus ik weet bijna zeker dat ik hier wel aan kan wennen.
Ik heb deze outfit gecombineerd met mijn ballerina’s van de H&M, maar als ik vanavond even weg ga trek ik mijn hakken aan dit staat toch net even iets leuker er onder.
Mijn Daniel Wellington horloge kan ook bij deze outfit niet ontbreken. En dat geld ook voor mijn buddha to buddha armbad en vriendschapsarmband. 

Liefs Nicole, 

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin ?

Advertenties

9 reacties op ‘Fashion | OOTD Monday 31 October

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s