Beauty | DR Van Der Hoog Handcream

Nu het vochtiger en kouder word buiten heb ik al snel last van droge handen. Vooral na een dag werken heb ik onwijs last van droge handen. Ik zit op mijn werk veel met mijn handen in het water en verschillende shampoos en zeep. Maar ook van de latex handschoentjes krijg ik last van droge handen. In de winter heb ik ook altijd een potje of tube handcrème in mijn postvakje liggen, en nu die van vorig jaar op is werd het tijd voor een nieuwe! Ik kwam bij de Action de handcrème van DR Van Der Hoog tegen. En voor het kleine prijsje besloot ik om hem in mijn winkelmandje te doen en hem mee te nemen. 

Processed with VSCO with c1 presetHet is een speciale handcrème voor de gevoelige huid nu komt dit voor mij goed van pas want in producten voor een gevoelige huid zitten vaak minder alcohol, parfum en andere irriterende stoffen en dat kan nooit kwaad ook voor de handen niet. Volgens de verpakking zou de handcrème je huid intensief moeten hydrateren, zacht moeten maken en je huid moeten beschermen. De handcrème zit in een tube die ik er leuk uit vind zien. De kleur sprak mij namelijk aan dat hij in de schappen in de winkel stond. Op de achterkant staat dat deze voedende handcrème je handen weer heerlijk soepel en zacht maakt door de Lanoline, Allantoïne en Arnica. De handcrème aanbrengen op de handen en laten intrekken. Voor dagelijks gebruik.

Processed with VSCO with c1 presetIngrediënten:

Aqua, Propylene, Glycol, Glycine Soja Oil, Octyldodecanol, Stearic Acid, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Lanolin, Glycerin, Allantoin, Helianthus, Annuus Seed Oil, Arnica Montana Flower Extract, Xanthin Gum, Tocopherol, Sodium Cetearyl Sulfate, phenoxyethanol,  Ethylhexyglycerin, parfum, Geraniol, Hydroxyisohexyl 3-Cyclohexene Carboxaldehyde, Butylphenyl Methypropional, Linalool, Citronellol, Alpha-Isomethyl Lonone. 

De handcrème voelt erg fijn aan, hij is net iets dikker dan bijvoorbeeld een nivea handcrème en dat vind ik zelf erg prettig. Hij voelt niet plakkerig aan en voor mijn gevoel trekt hij ook direct in mijn huid. De geur vind ik wat minder. Hij ruikt een beetje vreemd maar na een tijdje word de geur minder en ruik je het niet meer. Na gebruik voelen mijn handen weer zacht en gevoed aan. 

Processed with VSCO with c1 presetDe handcrème is uit het gewone assortiment gehaald en is nu nog exclusief verkrijgbaar bij de Action. Je koopt hem al voor € 1,79 (50ml) en de handcrème is 12 maanden houdbaar.

Liefs Nicole, 

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin ?

Advertenties

7 reacties op ‘Beauty | DR Van Der Hoog Handcream

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s