Lifestyle | Aliexpress koopjes

Een tijdje geleden bestelde ik een aantal leuke spulletjes op Aliexpress, die ik graag met jullie wil delen. Aliexpress is de laatste tijd enorm populair, en het heeft bij mij wel een tijdje geduurd voordat ik iets durfde te bestellen. Ze hebben onwijs leuke en schattige spulletjes voor een heel klein prijsje. Maar waarom ik dan niets durfde te bestellen? Ik was vooral bang dat het stuk of juist helemaal niet aan kwam. Maar voor zoon lage prijs is het het proberen zeker waard. Ben je ook zo benieuwd of ik tevreden ben over de spullen die ik besteld heb? kijk dan gauw verder.

Processed with VSCO with c1 presetAls eerste bestelde ik een telefoon hoesje, een simpel transparante achterkant met een kat erop. Ik vond het onwijs schattig en doordat het hoesje transparant is zie je ook nog eens de roze kleur van mijn telefoon zelf, wat ik erg mooi vind. Vriendinnen en collega’s vertelde dat dit ook echt een hoesje voor mij is en die ik niet kan missen! Hij past ook nog eens perfect om de telefoon heen en is heel ligt. Dit hoesje blijf ik voorlopig nog een tijdje gebruiken. Hij was ook nog eens heel snel binnen, ik denk dat ik net twee kleine weeken gewacht heb.

Mijn tweede item wat ik bestelde was een katten ketting, een simpel goud kettingtje met als hanger een klein katje die een parel vast heeft. Je kon kiezen uit verschillende kleuren en ik ben gegaan voor de witte parel. Het heeft ongeveer drie weken geduurd voordat ik hem binnen kreeg. Hij ziet er goed uit alleen zit er in de ketting een heel klein knoopje die ik er niet uit krijg. Maar als hij om mijn nek heen hangt is hier niets van te zien. De prijs is ook veel te leuk, deze ketting koste maar € 0,25 cent!

Misschien weten jullie het al maar ik heb een nogal grote dwerghamster. Hij is bijna twee keer zo groot als een normale en heeft nogal een dik kontje. (haha) Ik laat hem dan ook elke dag ongeveer een half uurtje rondrennen in de kamer in een loopbal. Helaas heeft deze kleine slooperd het voor elkaar gekregen om de bal kapot te maken. Er zat een flinke scheur in en ik was bang dat als ik even niet oplette hij het verder kapot zou maken en misschien wel zou kunnen ontsnappen. Toen kwam ik op Aliexpress een loop bal tegen voor € 0,84 en dacht waarom ook niet gewoon even proberen. Helaas is dit een flinke miskoop geweest. Want de bal kwam al helemaal misvormd aan en nadat ik hem in elkaar had gezet was de bal ook veel te klein voor mijn hamster. Zijn neusje kwam tegen de voorkant en de billetjes raakte de achterkant. Dus lopen kon ie er niet in. Maar voor die kleine prijs was het zeker het proberen waard!

Ook wilde ik een kleinigheidje voor mijn vriend bestellen en kwam ik dit leuke t-shirt tegen, hier heb ik ook niet zo heel lang op hoeven wachten maar helaas was deze veel te klein. Ik bestelde een maat XL maar hij valt als een M. Hier kwam mijn vriend nooit in. Mijn vader vond hem ook wel erg leuk en wilde hem even passen, en ja hoor hij paste hem wel. Dus nu heeft in plaats van mijn vriend mijn vader een leuk nieuw shirt.

Hebben jullie al veel bestellingen geplaatst op Aliexpress ? Ik denk dat er bij mij nog heel veel bestellingen bij gaan komen. Ik ben vooral heel blij met mijn smartphone hoesje. Er staan ook zo veel leuke producten op de app voor al die kleine prijsjes.

Liefs Nicole, 

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin ?

 

Advertenties

21 reacties op ‘Lifestyle | Aliexpress koopjes

  1. Ik heb er nog nooit besteld desondanks dat ik er toch wat goed van hoor, maar ja dan lees ik ook regelmatig dingen zoals bij het shirt dat je voor je vriend had besteld. Een XL zou geen M mogen zijn en zelfs als de prijs dan minder is, dan nog vind ik het zonde 😦

    Like

  2. Wat een schattig telefoon hoesje! Ik ben dol op katjes 🙂 Balen van de hamster bal! Ik heb ook een hele zoektocht moeten houden voor ik een goede had. Grappig dat je vader wel in het shirt past.

    Ik bestel ook regelmatig op deze site, nu wacht ik op uitsteek vormpjes om kerst koekjes te kunnen bakken.

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s