Beauty | Etos hydra day & night cream.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAIk ben al een hele tijd opzoek naar de perfecte dag en nachtcrème en sinds kort gebruik ik de dag en nachtcrème van Etos huismerk. Etos huismerk heeft verschillende crèmes voor elk huidtype. Ik heb zelf een droge huid en ben hierom gegaan voor de Hydra day en nightcream. De crème is lekker budgetproof, maar is het ook de perfecte dag en nachtcrème voor mij? 

OLYMPUS DIGITAL CAMERATot voor kort geleden gebruikte ik eigenlijk nooit een nacht crème. Ik weet eigenlijk ook niet zo goed waarom, ik gebruikte het gewoon niet. Maar toen mijn huidige dag crème op raakte (waar ik stiekem best wel trots op ben, dat hij helemaal leeg is) vond ik het tijd worden voor een nieuw merk crème. Ik ging een beetje op onderzoek uit en kwam uit bij de Hydra day cream en night cream van Etos. Deze potjes crème zijn niet te duur en beloofd toch ook wel wat! Vandaag review ik deze voor jullie!

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe dag en nachtcrème van Etos zitten in een potje, iets wat ik heel fijn vind als het gaat om een crème. Er zit in ieder potje 50ml crème, dus daar kun je voorlopig wel even mee doen. Daarnaast is deze crème goed voor een droge en gevoelige huid. Ik heb van mijzelf een droge huid en hij wil soms ook nog wel snel rood worden. Deze crème werkt hier prima voor.

OLYMPUS DIGITAL CAMERADe potjes zien er trouwens heel strak uit. Ik vind ze erg mooi en duidelijk. De blauwe deksel staat voor de nachtcrème, zo kun je ze gemakkelijk uit elkaar houden. De crème voelt zacht en fris aan, hij trekt snel in en voelt niet vet aan op mijn huid. De dag en nachtcrème ruikt ook nog eens heel erg lekker!

OLYMPUS DIGITAL CAMERANu ik de dag en nachtcrème drie weken in mijn bezit heb en dagelijks na het reinigen van mijn gezicht gebruik, merk ik wel degelijk verschil. Mijn huid voelt minder droog aan en dan met name onder mijn ogen bij mijn neus. Ik heb hier vaak droge plekjes zitten, je ziet er niks van maar ik voel het wel. Wel voelt mijn gezicht nog droog aan als ik onder de douche vandaan kom. Dan heb ik vaak een strak gevoel in mijn gezicht, nu ik de crème gebruik word dit gevoel ook langzaam minder. Ook heb ik minder last van mee-eters en puistjes als ik de dagcrème onder mijn foundation aanbreng. 

Mijn huid voelt nu een stuk gezonder en frisser aan! De Etos dag en nachtcrème is te koop bij Etos winkels voor € 3,99 Ook heeft deze lijn nog een oogcrème. 

Gebruik jij dag en nachtcrème?

Liefs Nicole, 

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin ?

Advertenties

18 reacties op ‘Beauty | Etos hydra day & night cream.

  1. Ik gebruik geen dag- en nachtcreme, voorheen deed ik dat wel. De cremes die ik dan gebruikte waren best wel vet dus daar werden mijn mee-eters en puistjes alleen maar groter van. Sindsdien gebruik ik het alleen nog maar heel soms. Fijn review!

    Liked by 1 persoon

  2. Ziet er helemaal niet verkeerd uit! Ik gebruik ook al jaren een dag en nachtcreme. Voelt gewoon lekker aan op je gezicht, als je er eenmaal aan gewend bent, kun je niet meer zonder!

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s