Beauty | Meeki nagellak

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nagellak, ik ben er dol op! Ik heb een DIY rek aan de muur hangen en daar staan een heleboel lakjes van verschillende merken op. Laatst dat ik op Instagram aan het rond kijken was, kwam ik een foto tegen van Kimberley (kimmetjekims.nl). Waarop twee verschillende kleuren nagellakjes, van het merk Meeki beautylab stonden. Dit merk kende ik nog niet, wel was ik heel nieuwsgierig geworden naar dit merk. Ik ben namelijk dol op het testen van nieuwe nagellak. Nadat ik zag dat Kim een kortingscode had gekregen, twijfelde ik geen moment en bestelde ik een stylebox. 

Over het merk Meeki Beautylab. 
Meeki beautylab komt elk seizoen met 4 nieuwe styleboxes, met een musthave nagellak kleur. Meeki ontwikkelt de mooiste vegan trendkleuren nagellak samen met internationale trend forecasters, stylistes, invloedrijke bloggers en bovenal: met jou! Via beautypannels kan jij ook mee beslissen welke kleuren Meeki moet uitbrengen het volgende seizoen! Als jij je aanmeld hiervoor krijg je ook nog eens 10% korting op toekomstige producten bij het geven van jou mening.
Een stylebox bevat door jou twee uitgekozen kleuren en kost € 14,95. Je heb gratis verzending bij Meeki. En je krijgt ook nog eens een verrassingskleur cadeau.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nadat ik de kleurtjes besteld had, waren ze al heel snel binnen. Ik was heel blij verrast door het pakketje. Het zit namelijk in een super schattig doosje. Het doosje waar twee kleurtjes nagellak in zitten ziet er erg luxe uit. Hij is van grijs karton waarop het merk Meeki Beautylab staat in zilveren letters.  Zodra je het doosje opent zie je dus twee kleuren nagellak erin zitten. De verrassingskleur zat los in het pakketje, deze was ingewikkeld in bubbeltjesplastic.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Als verrassingskleur kreeg ik ice green. Ice green is een zachte groene kleur met een intense gloss. Ook dit vind ik een prachtige kleur. Persoonlijk hou ik van lichte nagellak kleurtjes. Het staat altijd fris en ook nog eens heel erg vrolijk. Vooral als je donkere kleding draagt vallen je lichte nagels mooi op. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sun kissed is tot nu toe mijn favoriet omdat ik dit kleurtje het liefst op mijn nagels draag. De nagellak dekt goed en blijft ook mooi zitten. Ik vind hem het mooist om drie dunne laagjes aan te brengen. Maar als je wat meer nagellak tegelijk aanbrengt heb je aan twee lagen genoeg. De nagellak droogt ook snel en heeft een fijne kwast om mee te werken. Ik denk dat ik deze nagellak heel vaak ga gebruiken. Ik ben ook heel erg benieuwd naar wat voorn kleuren Meeki nog meer gaat uitbrengen. Een stylebox is online te bestellen op Meeki.com en kost € 14,95.
Ken jij het merk Meeki Beautylab al?

Liefs Nicole, 

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin ?

 

 

 

Advertenties

11 reacties op ‘Beauty | Meeki nagellak

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s