Eigen domein + Winactie

PA100034_Fotor.jpg

Hai Iedereen,

Zoals sommige van jullie misschien al wel is opgevallen heb ik een eigen domein naam! nicoleswereld.com is geboren op woensdag vijf Oktober 2016. Een hele tijd geleden al ben ik jarig geweest. Ik heb de 150 volgers gehaald met mijn blog en de 200 met instagram!
Reden genoeg dus voor een feestje! En dat is leuk nieuws voor jullie, want ik heb een leuke win actie voor jullie.

Laat ik jullie maar gelijk vertellen wat je precies kunt winnen. Ik heb een pakket samen gesteld met een aantal leuke beauty producten. Aller eerst zit er in, een haar borstel de Betty Brush, mascara, oogpotlood blauw, oogschaduw van make-up revolution, brow setter, bronzer/ highlighter palette van Mannakadar, fixing powder, fixing spray van maybelline en als laatste de make-up eraser.

img_2578
De Betty Brush is een anti-klit borstel wat lijkt op een tagle teezer. Haalt makkelijk de klitten uit je haar en ligt lekker in de hand.

PA100025.jpg

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Met dit blauwe Kajaltip eyeliner kun je jou ooglook een extra tintje geven om op te vallen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

img_2573

img_2577Deze highligter en bronzer is ook heel mooi om te gebruiken als oogschaduw. Dubbel feest met dit kleine palette.

img_2583

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

img_2563

Dit zijn alle producten die in het winnende pakket zitten, nu vraag je je vast af wat je moet doen om dit pakket te winnen? Ik zal het heel simpel voor jullie houden:
– Volg mij op Bloglovin
– Volg mij op Instagram (extra, deel mijn foto op Instagram)
– Laat in een reactie weten waarom je dit pakket zou willen winnen, en zodat ik weet dat je mee doet.
Ik zal de winnaar(es) op Maandag 17 Oktober bekent maken. Zou jij dit pakket willen winnen? Doe dan gauw mee en maak kans op deze prachtige prijzen!

Liefs Nicole, 

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin ?

<a href=”http://www.bloglovin.com/blog/14731573/?claim=w9vkvpg95wa”>Follow my blog with Bloglovin</a>

Advertenties

24 reacties op ‘Eigen domein + Winactie

 1. Ten eerste gefeliciteerd met je eigen domein! Oké nu waarom ik dat pakket zo graag wil winnen is omdat ik nog maar net bezig ben met het bloggen en het zou echt super zijn als ik iets zou kunnen winnen van iemand die al 150 volgers heeft ! Natuurlijk ben ik ook totally into makeup en heb ik jouw revieuw van de makeupremover gezien en wou ik ze van dat moment onmiddellijk hebben! Nog veel succes met je blog! Xx

  Liked by 1 persoon

 2. Gefeliciteerd met het behalen van zoveel volgers!! Leuk dat je nu een eigen domein hebt!! Ik zou graag mee willen doen met de winactie, omdat ik nog niet zo lang blog en het leek me leuk om ook welleens wat te kunnen unboxen van andere bloggers. Wat ik ook altijd zo leuk vind is als 2 bloggers samen een swap pakket voor elkaar maken!! Zo leer je elkaar een beetje kennen!! Ik vind bloggen super leuk om te doen dus winnen met deze actie hoeft niet perse. Er zijn er zoveel die willen winnen. Het lijkt me alleen wel echt super leuk!!❤️

  Liked by 1 persoon

 3. Hey Girl! 🎉🎊🎉🎊🎉🎊Congratz! 🎉🎊🎉🎊So Happy for you Girl!
  Ik heb een vraagje over het hebben van je eigen domein maybe kun je me een paar tips geven over hoe het nou precies gaat. Ik zat te denken aan premium maar wat is jou ervaring hiermee? En raak je dan al jevolgers kwijt? En wordt meteen het bedrag van het hele jaar in rekening gebracht?
  A lot off questions i know… Hihihi Ik ben benieuwd naar jou ervaring met het overstappen.
  Have a Beautifull Day Dear!💕💕💋💕💋💕💋💕💋💕💕

  Hugz, Miss B.

  Like

  1. Ik heb mijn domein via wordpress los gekocht, je kunt het ook via andere site’s doen en dan wordpress koppelen. Premium word jaarlijks in 1 keer afgeschreven ja. Maar volgens mij blijven je volgers allemaal gewoon staan.

   Like

 4. Gefeliciteerd met je domeinnaam! Wat professioneel 🙂
  Ik doe graag mee voor dit leuke pakket, zijn super leuke dingen. Altijd op zoek naar nieuwe mooie make up. En dat doekje, ben al 4 action afgeweest en nergens gevonden 😦
  Ik heb ook de foto gedeeld

  Liked by 1 persoon

 5. Gefeliciteerd! Super om een eigen domein naam te hebben. Ik doe graag mee voor dit leuke pakket, dat doekje heb ik in 4 actions gezocht voor niks 😦 de rest is ook super leuk. Ik heb alles gedaan

  Liked by 1 persoon

 6. Wauw! Ten eerste, gefeliciteerd! Wat een te gekke actie! Allemaal leuke spulletjes waar ik onwijs benieuwd naar ben! Super tof! Op instagram heet ik: esmee_2308 & op bloglovin: esmeecnossen.

  Liked by 1 persoon

 7. Allereerst gefeliciteerd! Aan deze winactie doe ik graag mee omdat ik deze gave items goed kan gebruiken. Oké, de Betty Brush heb ik niet echt nodig, maar daar kan ik een vriendin gegarandeerd heel blij mee maken (leuk cadeautje voor de kerst). Maar cosmetica kun je nooit genoeg hebben…

  Liked by 1 persoon

 8. Wat een toffe actie, en wat een mooie producten! Ik wil bij deze heeeeel graag meedoen! 🙂
  Ik volg je vanaf nu ook op twitter, blogloving en instagram. Ik ga je volgende berichten zeker in de gaten houden! 😉
  Ook nog gefeliciteerd met je domeinnaam en ik wens je nog een hele fijne zondag. 🙂
  Groetjes,
  Lian Lieke

  Liked by 1 persoon

 9. Gefeliciteerd 😀 ik doe graag mee voor mijn verjaardag op 19 oktober en heb daarvoor het volgende gedaan:
  Facebook: https://www.facebook.com/lindavandurenwinacties (gedeeld)
  Twitter: https://twitter.com/lindaenbjorn (volg en retweet)
  Instagram: http://instagram.com/lindaenbjorn (volg en repost)
  Bloglovin: https://www.bloglovin.com/lindaraaijmakers (volg, loved en saved)
  Pinterest: http://www.pinterest.com/lindavanduren/ (gepind)

  groetjes Linda

  Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s