Makeup Eraser | Action

Al je make-up verwijderen met alleen water! Hoe fijn klinkt dat?! Het lijkt eigenlijk bijna te mooi om waard te zijn vooral voor mensen met een gevoelige huid zijn erg blij met deze uitvinding. Ze zijn eigenlijk al een tijdje op de markt verkrijgbaar de Make-up Eraser. Maar ze kunnen nog best duur zijn, tegenwoordig krijgen steeds meer merken een washandje waar je je make-up mee kan verwijderen. Zo heeft W7 er nu ook een. Maar ook de Action verkoopt ze!

Als ik in de Action loop moet ik altijd even een rondje lopen door het gangpad met de beauty producten. Toen ik dit product in de schappen zag staan twijfelde ik geen moment en wilde ik er gelijk èèn mee nemen om hem te testen. 

img_2563

De make-up remover doek is opgerold in een plastic koker, in de koker zit een velletje papier hierop staat een foto van een vrouw met de doek en de tekst make-up remover.
1 x cleanses the skin using water only. Aan de binnen kant van de koker (dus de achterkant van het velletje papier) staat de gebruiksaanwijzing in verschillende talen, ook in het Nederlands. Zodra je de doek uit de koker haalt, heb je een prachtige roze en hele zachte doek in je hand.

img_2566_fotor

De makeup remover doek is een vriendelijke manier om je make-up te verwijderen met alleen water. De doek is geschikt voor een normale en gevoelige huid en je kan de doek meerdere malen gebruiken. Wel voor de eerste keer gebruiken eerst even wassen.

img_2571img_2570

Gebruiksaanwijzing:
1. Maak de doek nat met lauw/warm water.
2. Masseer de doek met ronddraaiende bewegingen over je gezicht.
Je zal zien dat de make-up aan de doek blijft zitten, je kunt met de andere kant van de doek de restanten verwijderen. Na gebruik doe je de doek weer in de wasmachine, hij moet een hele boel keren te gebruiken zijn. Veel zuiniger dan watjes + remover dus. En wat dacht je van op reis? Geen gedoe in je koffer met lekkende flesjes!

img_2568_fotor

Ik snap alleen niet zo goed wat er nou anders aan is dan een normale zacht washandje of microvezel doekje? Blijkbaar een heleboel want hoe kan het dat een doekje met water mijn gezicht zo goed reinigt. Het is voor mij wel even wennen dat ik met zoon zachte doek mijn gezicht kan reinigen. Wel moet ik nog best wel even wrijven voor al mijn make-up echt van mijn gezicht af is. Ik denk dat er wel betere doeken zijn waarbij je make-up er sneller af gaat. Maar voor nog geen euro die ik ervoor betaald heb is het een hele goede, makkelijke en snelle methode. Ik denk dat ik er nog èèn bij haal voor als ik weer eens op vakantie ga.

De make-up remover doek is te koop bij Action voor € 0,89
Nou voor die prijs is het het proberen waard toch!?

Liefs Nicole, 

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin ?

 

Advertenties

32 reacties op ‘Makeup Eraser | Action

  1. Dit is wel echt een goede budget makeup remover! Vooral omdat je alleen water hoeft te gebruiken. Ik heb dit soort dingen vaker gezien en het maakt me altijd zo nieuwsgierig. Alleen ik draag veel waterproof makeup…

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s