Review | Rose Gold Boozybrush

IMG_2426

De website Boozyshop ken je waarschijnlijk al, ze verkopen veel verschillende producten zoals make-up en kwasten sets, ik bestelde een hele tijd geleden de 10-delige Boozy cosmetics kwasten set. Ik heb ze nu al een tijdje in mijn bezit, en heb ze uitgebreid kunnen testen. Het werd tijd voor een paar nieuwe kwasten, en ben uit eindelijk na veel rond snuffelen voor de rosé gold Boozybrush 10 pc Sculpt & Blend set gegaan. Ik vind ze er prachtig uit zien en ze voelen ook nog eens heel zacht aan.Vandaag laat ik aan jullie zien wat ik van deze kwasten set vind. 

img_2536De kwasten set bestaat uit 10 verschillende kwasten voor zowel je ogen als het gezicht. Ze zitten verpakt in een prachtig wit kunstleren tasje met een rosé gold plaatje erop, waar het merk Boozy Cosmetics in staat gegraveerd. De kwasten zelf bestaan uit witte houten stelen en rosé goudkleurige details. Ze zijn compleet vegan, de haren van alle kwasten zijn synthetisch. Een plaatje om te zien!

De kwasten zijn in verschillende sets verkrijgbaar, zelf heb ik gekozen voor de set van 10 omdat dit voor mij genoeg is. Maar ook bestaat de set uit 14 en 16 kwasten voor gezicht en ogen. De boozyshop heeft ook nog speciale sets gemaakt voor alleen de ogen, gezicht of speciaal voor de lippen en ogen. Je kunt dus eigenlijk voor alles een kwasten set kopen!
Mocht je nou specifiek op zoek zijn naar bijvoorbeeld alleen een oogschaduw kwast, ook dat kan want de kwasten zijn ook gewoon los te verkrijgen.

Nadat ik de kwasten besteld had kreeg ik ze al de volgende dag in huis en ik kon natuurlijk niet wachten om ze te testen. De kwasten zijn heerlijk zacht en voldoen zo ook al bijna aan mijn verwachtingen. Ik hoopte dat de kwasten zacht maar toch stevig waren. De haren zitten goed vast en vallen tot nu toe nog niet uit. Ze pakken ook goed de producten vast die ik wil gebruiken. Naast namen hebben de kwasten ook nummers om te zien waar je ze voor kunt gebruiken.

img_2520Round Buffer | 1500:
De Round Buffer is een kwast met veel en vrij korte haren. Deze kwast is perfect voor het aanbrengen van foundation. Je kunt rondjes draaien, vegen: hij brengt mooi en zonder te strepen aan. Van mij had deze kwast nog wel iets steviger gemogen, want persoonlijk vind ik dat fijner werken, maar hij doet het ondanks dat goed en voelt zacht aan.

img_2522Round Conceal Buffer | 1200:
Een hele prettige kwast om mee te werken. Het ronde kwastje is perfect voor het aanbrengen van je concealer. Het formaat van de Conceal Buffer vind ik al net zo fijn als de vorm. Deze kwast brengt concealer feilloos aan.

Precision Powder | 2000:
De Big Powder is een zachte en luchtige kwast met lange haren. Hij prettig fijn voor het aanbrengen van poeder.

Brow Liner | 8200:
De Brow Liner gebruik ik eigenlijk niet ik teken mijn wenkbrauwen niet heel vaak bij maar als ik dit wel doe bijvoorbeeld als ik naar een feestje ga gebruik ik meestal een potlood.
De haartjes zijn super kort en stevig en ik denk dat dit wel heel goed werkt! Ik denk dat je hiermee goed een strakke lijn, als zachtjes inkleuren kunt.

Soft Blender | 6100:
Met de Soft Blender kun je oogschaduw mooi blenden, maar je kunt er ook prima kleur mee aanbrengen. Op het bewegend ooglid, maar ook net zo goed op het wenkbrauwbot. Het is een multitasker.

Crease Shader | 5400:
De Small Crease is een dunne en stevige kwast, waarmee je diepte in de arcadeboog kunt maken. De kwast werkt prima.

Wing Liner | 7200:
Met de Wing Liner kan ik zelf nog niet zo goed mee overweg, maar dit komt ook omdat ik niet zo goed een wing kan zetten. De Wing Liner is bedoelt voor gel eyeliner. Ze hadden van mij ook als vervanger van deze kwast een basis oogschaduw kwast mogen doen.

Precision Flat Contour | 4100:
De Flat Contour is mijn eerste contour kwast, ik vind het een mooie kwast. Hij is smal en daardoor perfect voor het contouren van bijvoorbeeld je neus. Je kunt er strakke lijnen mee zitten en die uitblenden.

Angled Contour | 4500:
Deze kwast is bedoelt voor een iets zachtere contour. Maar zelf heb ik hem gebruikt om mijn blush mee aan te brengen. Dit werkt ook prima.

Face Shaper | 4600:
Ik had deze kwast nog niet eerder gezien en zag bij Vera Camilla een tijd geleden dat zij hem gebruikt had om haar high lighter mee aan te brengen. Dit heb ik ook uitgeprobeerd en vind dit heerlijk werken. Dus de Face Shaper gebruik ik nu dus om mijn high lighter mee aan te brengen.

Ik vind dit een goede kwasten set en zeker voor de prijs. De kwasten zijn makkelijk te wassen en vallen na het wassen ook niet uit. Ze zijn handig in gebruik en werken ook fijn. De producten hechten ook goed aan de kwast vast, je hoeft totaal niet hard te duwen wil je het product aan de kwast krijgen.

De 10-delige Boozy cosmetics kwasten set is verkrijgbaar op de Boozyshop website en is afgeprijsd van € 59,39 voor € 29,99.

Liefs Nicole, 

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin ?

 

Advertenties

20 reacties op ‘Review | Rose Gold Boozybrush

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s