6 keer leuke herfst achtergronden voor op je telefoon

Achtergronden, ik hou er van om leuke plaatjes op mijn telefoon te hebben. Ik wissel dan ook regelmatig van wallpaper, en zo ook zodra het nieuwe seizoen begint. Omdat de herfst nu toch echt begonnen is heb ik al een aantal leuke wallpapers uitgezocht en opgeslagen.  Ben je benieuwd welke wallpapers ik heb uitgezocht? Kijk dan snel verder!

De herfst is echt begonnen, de mooie dagen worden minder en het word al weer wat kouder. Nu is het gelukkig nog zacht voor deze tijd van het jaar. Maar het blijft wel al langer donker ‘S morgens en het word ‘S avonds ook eerder donker. Dat vind ik wel altijd heel gezellig want dan kan ik lekker met een kaarsje aan en een kop thee op de bank hangen samen met mijn vriend. Maar toch hou ik helemaal niet van de herfst. Het werkt voor mij altijd een beetje deprimerend, de bladeren die van de boom vallen, de koude dagen die er aankomen, de regen die weer komt en ga zo nog maar even verder. Het is echt een teken dat de winter al heel dichtbij is, en ik hou er gewoon niet van. Maar om er een leuk lichtpuntje in te zien heb ik de mooie plaatjes klaar staan voor jullie.

Wallpaper:

Dit waren alle achtergronden die ik graag gebruik tijdens de herfst. Verwissel jij ook regelmatig je achtergrond op je telefoon? Of gebruik je vaak de zelfde? Laat het me weten in een reactie!

Liefs Nicole, 

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin ?

Advertenties

6 reacties op ‘6 keer leuke herfst achtergronden voor op je telefoon

  1. Leuke wallpapers heb je uitgezocht. Die laan met die bomen is prachtig ! Jammer dat je niet van de herfst houdt. Ik vind het een mooi seizoen (zonder de regen dan). De herfstkleuren, de frisheid die in de lucht hangt, de paddestoelen, prachtig !

    Liked by 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s