My Night Time Routine

Processed with VSCO with f2 preset
Je make-up eraf halen en je huid reinigen is belangrijk dat weet denk ik iedereen wel. Er zijn een heleboel verschillende methodes om je huid te reinigen en iedereen doet het anders. Vandaag laat ik mijn routine zien wat ik doe en welke producten ik gebruik voordat ik naar bed toe ga.

Het is belangrijk om je make-up er af te halen voordat je naar bed toe gaat, niet iedereen zal het altijd doen. Ik wil graag ook af en toe overslaan bijvoorbeeld als ik laat thuis kom van een feestje, maar ik doe het niet. Dit is gewoon slecht voor je huid en bovendien slaap ik veel lekkerder als mijn tanden gepoetst zijn en mijn make-up van mijn gezicht af is. 

IMG_2295

Ik begin zelf altijd met mijn gezicht af te spoelen met lauw/warm water. Even lekker de kraan aan zetten en met mijn handen en het water in mijn gezicht. Het make-up loopt dan wel uit. En ik zie er ook echt uit als een panda dan. Maar zodra ik dit gedaan heb dep ik mijn gezicht een beetje droog en begin ik met mijn oog make-up er af halen. Dit doe ik met oog reinigingslotion van DiadermineDit doe ik een beetje op een wettenschijfje en wrijf ik voorzichtig mijn oog make-up eraf. Het gaat echt super makkelijk met deze oog make-up reinigingslotion. (Wrijf nooit te hard, want op deze manier kun je je wimpers eruit trekken).


Hierna pak ik het reinigingswater van Garnier. Ik vind het heerlijk spul en gebruik het ook echt altijd. Ik wil het ook wel eens ‘S ochtends gebruiken om even lekker wakker te worden. Ik pak een een nieuw en schoon wettenschijfje en dan haal ik het over mijn gezicht. Wat ik ook leuk vind om te doen is, om eerst de ene kant van mijn gezicht te verwijderen en dan pas de andere kant. Het ziet er zo grappig uit hoe je eruit ziet met en zonder make-up. Vooral als de ene helft wel op gemaakt is en de andere helft van je gezicht niet. 


Soms was ik mijn ogen nog een keer met alleen wat water, dit omdat er toch een klein vettig laagje achterblijft van de oog make-up reiniging, en ik dit niet altijd even goed weg krijg met het reinigingswater van Garnier. Dit doe ik niet altijd, eigenlijk alleen maar als ik nog een soort waas voor mn ogen krijg en ik er zin in heb. 


Als mijn make-up er af is en mijn huid lekker gereinigd is, is het tijd voor de nachtcrème. Euhm nachtcrème Nicole?  Oké dit gebruik ik niet altijd, misschien ook vrijwel nooit. Mijn huid word altijd lekker zacht van het reinigen maar doordat ik een droge en gevoelige huid heb, is het wel noodzakelijk voor mij om nog een crème op te smeren. Maar waarom gebruik je dan nooit een nachtcrème ? Dit is omdat ik mijn dagcrème zo lekker vind, dat ik hem soms ook voor het naar bed gaan gebruik. Maar nu deze eigenlijk zo goed als op is ben ik opzoek naar een nieuwe en komt er dus ook een nachtcrème bij. Als jullie tips hebben voor een goede dag en nachtcrème, zijn die van harte welkom!

Ik poets nog even mijn tanden en ben dan klaar om naar bed te gaan!
Hoe haal jij je make-up van je gezicht af en hoe reinig jij je huid?
Laat het gerust weten in een reactie!

Liefs Nicole, ♥

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin ?

 

 

Advertenties

22 reacties op ‘My Night Time Routine

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s