Reinigende Porienstrip | Action

Zwarte puntjes, mee-eters, grote of kleine puistjes ik vind het allemaal verschrikkelijk. Helaas heb ik hier wel allemaal last van, de ene week of maand heb ik er meer last van dan de andere week/maand. Doordat ik een gevoelige huid heb, ben ik toch vaak ook wel voorzichtig met gezichtsproducten die ik gebruik. Ik wil niet  klakkeloos wat op mijn gezicht smeren. Maar naar deze neusstrips van de action was ik toch wel benieuwd. Volgens de verpakking verwijderd het de mee-eters, reinigt de poriën en is het geschikt voor alle huidtypes. Vandaag test ik of dit ook daadwerkelijk zo is.

img_2502

img_2499

De neusstrips zitten in een klein karntonnen doosje, met in totaal 6 strips erin. Op de voor en achterkant van het doosje staat in verschillende talen (waaronder Nederlands en Engels) wat de strips precies doen. De reinigende poriënstrip verwijdert mee-eters, reinigt de poriën en is geschikt voor alle huidtypen.

Mijn verwachtingen zijn niet heel groot van dit product, Ik heb dit namelijk voor nog geen euro gekocht bij de action. Ik hoop natuurlijk wel dat dit product goed zijn werk doet en doet wat hij belooft, de mee-eters verwijderen.

img_2497

Naast de zes neusstrips die in de verpakking zitten, zit ook een gebruiksaanwijzing. En om heel eerlijk te zijn, heb ik nog nooit een poriënstrip gebruikt, dus dit kwam voor mij heel goed uit. Ik vond dit nooit zo heel erg nodig omdat het bij mij niet zo erg op viel, maar de laatste paar weken vind ik dit toch erger worden. (of ik heb er meer oog voor gekregen, dat de mee-eters mij meer opvallen).

Hoe moet je de poriënstrip gebruiken? 
— Was grondig je gezicht en maak je neus vochtig met je vingertoppen.
— Droog je handen goed en verwijder het plastic van de neusstrip.
— Breng de neusstrip met de gladde zijde aan op je vochtig gemaakte neus.
— Laat de strip nu 10 tot 15 minuten drogen.
— Wanneer de strip helemaal droog is, kun je deze langzaam en voorzichtig van je neus verwijderen.

Waarschuwing:
— Als de strip moeilijk te verwijderen is, bevochtig de strip en langzaam loshalen.
— Aanbevolen gebruik is 1 ª 2 keer per week, en niet meer dan 3 keer per week.
— Vermijd een huid die gevoelig is voor plakstrips, verband of reinigende maskers.
— Vermijd gebruik op een zonverbrande huid, een onvolkomen huid of een huid met veel acne.

IMG_2514.jpg

Ingrediënten:
Aqua, VP/VA COPOLYMER, Polyvinyl Alcohol, Propylene Glycol, Glycerin, Bentonite, Kaolin, Titanium Dioxide, Glyceryl Isostearate, Methylparaben, Hamamelis Virginiana Bark/Twig,  Extract, Butylene, Glycol, Alcohol, Ethylparaben en Propylparaben.

Conclusie:
Ik heb de reinigende porienstrip voor 0,89 cent gekocht bij de Action. En voor deze prijs ben ik zeer tevreden. Het kost geen drol en zoals je kunt zien, haalt het dus echt wel wat mee-eters weg. Helaas haalde hij niet alles weg, en zaten er nog behoorlijk wat mee-eters op mijn neus. Ook vond mijn huid de pleister niet heel fijn. Ik voelde het na een paar minuten al erg trekken en na het verwijderen van de neuspleister voelt mijn huid ook niet prettig. Mijn huid voelt erg schraal aan en werd ook wat rood.
Ik zou deze reinigende poriënstrip niet nog een keer kopen, en raad hem ook zeker niet aan bij mensen die een gevoelige huid hebben. Het was wel leuk om ze een keer geprobeerd te hebben.

Liefs Nicole, 

Volg je mij al op InstagramTwitter en Bloglovin ?

Advertenties

10 reacties op ‘Reinigende Porienstrip | Action

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s